Lectură de 3 minute

20 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Reduceri de sărbători la Miele: ce produse sunt pe lista cu discount

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Pentru momentele speciale petrecute în familie, Miele, producător de echipamente și electrocasnice premium, a pregătit oferte exclusive la produsele selectate, care vor avea reduceri de până la 28%. 

Sursa foto: Miele

În oferta pentru sărbătorile de iarnă au fost incluse electrocasnice din categoriile combine frigorifice, aspiratoare, sisteme de călcat, dar și accesorii sau detergenți. Mai mult, mașinile de spălat rufe și uscătoarele sunt disponibile în campanie sub formă de set, cu o reducere de 18%. Produsele sunt ușor de accesat pe shop.miele.ro, iar pentru cei care vor să le testeze, acestea pot fi găsite și în cele opt Miele Experience Centers deschise la nivel național. Campania este activă în Miele Experience Centers până pe 30 decembrie 2022, iar online până la 31 decembrie 2022.

Electrocasnicele eficiente energetic, pe lista cadourilor din acest sezon

Grija față de mediu înconjurător este posibilă pentru Miele prin proiectarea și realizarea de electrocasnice cu o durată de viață de până la 20 de ani.

De exemplu, mașinile de spălat Miele sunt echipate cu motorul ProfiEco care este puternic, economic și nu necesită întreținere, pentru că invertorul asigură o operare eficientă din punct de vedere energetic, silențioasă și fără deteriorare. Mai mult, acestea sunt echipate și cu sistem de spălare inteligentă, datorită căruia mașina recunoaște automat nivelul încărcăturii de rufe și ajustează consumul de apă, de detergent, dar și de electricitate.

În egală măsură, uscătoarele de rufe dispun de tehnologia EcoDry, datorită căreia aparatele pot fi utilizate la programe cu timp redus, ceea ce se traduce într-un consum energetic scăzut, dar și mai mult timp economisit.

Electrocasnice Miele sunt echipate și cu tehnologii care răspund nevoilor zilnice de utilizare, care sunt ușor de folosit și integrat în ecosistemul întregii locuințe datorită sistemului de conectare la WiFi. Astfel, aparatele pot fi utilizate direct de pe telefonul mobil, prin aplicația Miele App – Smart Home, cum ar fi combinele frigorifice de sine stătătoare, care dispun de funcția Miele@home.

De asemenea, aspiratorul Scout RX3 Home Vision este cu ușurință utilizat de la distanță, prin intermediul aplicației Miele Scout, având integrat sistemul 3D Smart Navigation, prin care două camere HD poziționate frontal permit detectarea 3D de mare precizie a poziției pe care acesta o ocupă în fiecare moment. Robotul poate identifica întreaga cameră și obiectele 3D, astfel că este capabil să calculeze dimensiuni sau distanțe și poate depista și evita cu precizie treptele, mobila și alte obstacole chiar și atunci când este întuneric.

Miele este un producător de echipamente electrocasnice premium, precum aparatură de gătit, de coacere și de gătit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, mașini de spălat vase și produse de îngrijire pentru haine și pardoseli. Acestei linii de produse i se adaugă mașinile de spălat vase, mașinile de spălat rufe și uscătoarele pentru uz comercial, precum și aparatura de spălare-dezinfectare și sterilizare a instrumentelor destinate utilizării în activitățile medicale și de laborator. Compania Miele, fondată în 1899, are opt filiale de producție în Germania și câte o filială în fiecare dintre țările următoare: Austria, Cehia, China și România, precum și două unități de producție aparținând filialei sale italiene de tehnologie medicală Steelco. Cifra de afaceri a companiei în anul 2021 s-a ridicat la aproximativ 4.84 miliarde de euro. Miele este reprezentată prin filiale proprii și de importatori în aproape 100 de țări. În întreaga lume, întreprinderea de familie, aflată acum la a patra generație, are o forță de muncă de aproximativ 22.300 de persoane, dintre care 11.200 de angajați în Germania. Sediul companiei se află în Gütersloh, Germania.

Citeste si:
Arctic, cel mai mare producător de electrocasnice din România, își schimbă numele și devine Beko
Arctic, cel mai mare producător de electrocasnice din România, își schimbă numele și devine Beko

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Reduceri de sărbători la Miele: ce produse sunt pe lista cu discount