Lectură de 2 minute

20 Oct 2022 - Știri și Noutăți

Reduceri de până la 50% la retailerul online Answear, de Black Friday

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Retailerul online Answear anunță reduceri de până la 50% la categoria brandurilor premium și de lux, în special de Black Friday, dar și de Answear Days (17-27 octombrie).

Sursa foto: Answear

În același timp, retailerul online și-a îmbogățit portofoliul cu branduri premium și de lux noi precum Abercrombie & Fitch, Coccinelle, Juicy Couture, Chiara Ferragni, Luisa Spagnoli, Liviana Conti, Tory Burch și Victoria Beckham.

Produsele vestimentare și accesoriile din colecțiile acestor branduri pot fi achiziționate de consumatorii de fashion online atât de pe website, cât și din aplicația Answear.

Tot aici sunt prezente și alte branduri din categoria premium și de lux cum ar fi Chloe, Tous, Jimmy Choo, Marc Jacobs, Alexander McQueen, Michael Kors, Ralph Lauren și Versace.

În prezent, pe answear.ro se regăsesc peste 150 de branduri high-end fashion, iar portofoliul se va extinde lunar. Answear pune accent pe calitatea produselor și susține conceptul de sustenabilitate în industria modei, de a cumpăra mai rar, dar mai calitativ.

Retailerul încurajează consumatorii să cumpere piese evergreen, versatile, realizate din materiale de calitate, piese care pot fi integrate în diferite outfit-uri, care nu se demodează și pot fi purtate de la un sezon la altul.

De asemenea, Answear recomandă clienților să investească sume mai mici în piesele foarte ”în tendințe”, care pot fi purtate doar într-un sezon, când sunt considerate la modă.

În 2021, strategia Answear a avut ca direcție atât creșterea notorietății brandului, cât și schimbări reale în website și în aplicația mobilă - design nou, funcționalități noi. În plus, tot anul trecut au avut loc schimbări semnificative în domeniul logisticii. Answear a mărit suprafața depozitului din Polonia cu încă aproape 10.000 mp. Studioul foto-video s-a mutat într-o nouă locație, de patru ori mai mare decât cea anterioară.

Citeste si:
Altex dă startul campaniei Black Friday de iarnă
Altex dă startul campaniei Black Friday de iarnă

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Reduceri de până la 50% la retailerul online Answear, de Black Friday