Lectură de 3 minute

15 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Reduceri de până la 80% în magazinele din București Mall-Vitan

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

București Mall-Vitan, primul centru comercial modern din România, anunță reduceri spectaculoase, în magazinele din portofoliul său, cu ocazia Winter Sales, dar și o expoziție remarcabilă dedicată marelui compozitor, George Enescu, de Ziua Culturii Naționale. 
 

Sursa foto: București Mall Vitan

Cele mai așteptate oferte ale iernii pot fi găsite, în această perioadă, în mallul din inima orașului. Pasionații de shopping vor putea achiziționa produsele preferate, cu discounturi de până la 80%, la o gamă variată de produse.

Fiind o destinație one stop shop, București Mall-Vitan pune la dispoziția tuturor celor care îi trec pragul un mix variat de branduri românești și internaționale, astfel încât aici vor putea găsi tot ce au nevoie.

Pe lângă experiența completă de shopping, în această perioadă, clienții se vor bucura de achiziții inteligente și vor economisi considerabil, indiferent dacă sunt în căutarea unor articole vestimentare sau de încălțăminte, a produselor cosmetice de top sau a accesoriilor moderne. Lensa își așteaptă clienții cu discounturi de până la 80% la o selecție de produse; Nissa, Noriel, Il Passo, Intersport, Jolidon, Office Shoes și Sportisimo au pregătit reduceri de până la 70% pentru o selecție de produse.

În magazinele Anna Cori, H&M, LC Waikiki, Musette, Penti, Sephora și Douglas clienții se pot bucura de discounturi de până la 60% la nenumărate produse. În același timp, retaileri precum Yves Rocher, Triumph, Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger Kids, Tom Tailor, Sizeer, Meli Melo, Marc O’Polo, Lee Cooper, DS'Damat, Colin's, CCC, BSB, Bigotti, Calvin Klein, Benvenuti au selectat o gamă variată de articole la prețuri cu până la 50% mai mici.

Tezyo, Swarovski, Splend'Or și Gant au reduceri de până la 40%, iar la Sabon și la MAC clienții vor găsi articole la prețuri cu până la 35% mai mici.
În plus, în această perioadă, Optiblu a lansat programul OPTIprotect, prin care clienții vor primi pe loc o consultație gratuită a vederii, dar și un voucher de până la 1500 de lei, în funcție de achizițiile realizate, la orice pereche de ochelari de vedere sau de soare.

București Mall - Vitan este primul centru comercial modern din România, cu o istorie de aproape 25 de ani. În prezent, mixul de branduri și de chiriaşi îşi menţine oferta inedită, iar București Mall - Vitan continuă să fie un trendsetter: aici se găsesc magazinele CALVIN KLEIN JEANS, MARC O’POLO, primul din România, Teilor Orange Concept, cel mai spațios magazin din București, dar şi restaurantul APERTO, cu un concept unic de restaurant à la carte’. Totodată, București Mall-Vitan este singura locație unde este prezent Cellini Boutique & Lounge, fiind prima alegere a brandului de a lansa conceptul său exclusivist. Mai mult, magazinul MANGO din București Mall-Vitan este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din centrul comercial este unul dintre cele mai mari din țară. Bebe Tei din București Mall-Vitan este magazinul pentru întreaga familie, cu o ofertă variată ce cuprinde peste 80.000 de produse din categoriile Dermato-cosmetice și Cosmetice, Îngrijire mama și bebe, Alimentație sănătoasă, Bio Tei, Puericultură mică și mare, Jucării.

Citeste si:
DEICHMANN vinde pentru prima dată în România peste patru milioane de perechi de pantofi
DEICHMANN vinde pentru prima dată în România peste patru milioane de perechi de pantofi
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Reduceri de până la 80% în magazinele din București Mall-Vitan