Lectură de 2 minute

06 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Reduceri de până la 50% la produsele fără zahăr sau gluten de la Sezamo

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Supermarketul online Sezamo a redus cu până la 50% prețurile pentru 32 de produse de bază din categoria Nutriție Specială, pentru a veni în sprijinul clienților care au nevoi alimentare specifice. Reducerile sunt valabile până la Crăciun, includ produse din principalele subcategorii - fără zahăr, fără gluten și fără lactoză - și vor fi susținute de către Sezamo, fără a afecta financiar furnizorii. 
 

Sursa foto: Sezamo

Acțiunea Sezamo va ajuta clienții să economisească sume considerabile lunar, pe care supermarketul le va susține din fondurile proprii. Conform calculelor supermarketului, clienții vor economisi în medie 130 de lei pe lună în cazul produselor fără lactoză, 470 de lei pe lună în cazul produselor fără gluten și 360 de lei pe lună în cazul produselor fără zahăr & fără zahăr adăugat. Calculele sunt raportate la necesarul mediu lunar, împărțit pe subcategoriile de consum.

Clienții regăsesc în această categorie produse gustoase, disponibile până acum doar în magazinele specializate, de la brandurile lor preferate precum Benjamissimo, Sunday Bites, Alnavit, Obio, Roobar sau Dukan.

Categoria Nutriție Specială a fost lansată la începutul lunii august, cu o ofertă de peste 1000 de produse, și include 7 subcategorii: fără zahăr, fără gluten, fără lactoză, Keto, Dukan, superalimente și proteic. În doar două luni, la cererea clienților, Sezamo a crescut sortimentația cu 10%, ajungând la peste 1100 de produse și estimează că până la finalul anului, va avea în ofertă peste 1500 de produse dedicate persoanelor cu nevoi alimentare speciale.

Calitatea produselor și reducerile semnificative de preț făcute de către supermarket au determinat o crește instantă a vânzărilor pe categorie, 3,5 coșuri din 10 conținând cel puțin un produs dedicat persoanelor cu nevoi alimentare speciale. În topul preferințelor clienților se află produsele fără zahăr și fără zahăr adăugat, dar și cele fără gluten și fără lactoză. Top 5 favorite sunt băuturile răcoritoare fără zahăr, iaurt și lapte fără lactoză, pâinea proteică, iaurturile proteice și pâinea fără gluten.

Sezamo este un supermarket online, parte din grupul european Rohlik, una dintre cele mai importante companii de e-grocery din Europa. Deja activ în: Cehia (Rohlik.cz), Ungaria (Kifli.hu), Austria (Gurkerl.at) și Germania (Knuspr.de), Rohlik s-a lansat în România în 2022, sub brandul Sezamo. Implementând tehnologie și logistică de vârf la nivel mondial pentru a livra o gamă largă de produse de calitate (14000 SKU+), Sezamo oferă o fereastră de livrare de 15 minute, cu livrare în 3 ore de la plasarea comenzii sau livrare programată. Fiind o companie de tehnologie, Sezamo este o companie data-driven. Compania este dinamică și în creștere rapidă, obținând statutul de unicorn în 2021. Cifra de afaceri a grupului a ajuns la aproape 600 de milioane EUR în 2022.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Reduceri de până la 50% la produsele fără zahăr sau gluten de la Sezamo