Lectură de 2 minute

21 Jun 2024 - Știri și Noutăți

Reduceri de până la 50% la bagaje și genți de voiaj în Carrefour

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

În cadrul unei piețe dinamice și competitive, fidelizarea clienților devine esențială pentru succesul pe termen lung al oricărui business. CARREFOUR lansează campania de loializare ELLA ICON LEAF  oferind bagaje și genți de voiaj atât adulților, cât și copiilor. Experiența unei călătorii sigure și de calitate este esențială pentru a transforma fiecare călătorie într-o amintire plăcută și fără griji. Aceasta nu se referă doar la destinație, ci și la modul în care ajungem acolo, la confortul și siguranța oferite pe parcursul drumului. 

Sursa foto: ELLA ICON LEAF/ Carrefour

În perioada 6 Iunie- 31 August 2024, clienții pot acumula puncte autocolante sau puncte Act for Good în aplicația Carrefour, pentru a beneficia de reduceri de 50% la produsele din campania ELLA ICON LEAF.

Punctele sunt evaluate identic, indiferent că sunt colectate fizic (pe talon) sau în aplicația Carrefour: la fiecare 20 de lei cheltuiți, se acordă câte un punct.

Cu 5 puncte, clienții pot debloca reduceri de 50% la 19 produse ELLA ICON LEAF pentru toate vârstele.

”Sunt încântat să prezentăm noua noastră campanie de loializare exclusivistă. Într-o piață dinamică și competitivă, menținerea și răsplătirea fidelității clienților noștri este esențială. Astăzi, marcăm un nou capitol în relația noastră cu clienții, un capitol bazat pe recunoaștere, recompense și experiențe unice”, a declarat Alexandru Vasiliu, Manager Produs BLS CARREFOUR.

“Campania de loializare exclusivistă este un angajament față de clienții Carrefour, cu produse calitative. Produsele print din această gamă sunt create cu o grafică unică, care nu se regăsesc în colecțiile obișnuite. Suntem încrezători că această campanie va fi pe placul clienților Carrefour”, a declarat Yousef Mustafa, CEO ANZAK LAND SRL.

Citeste si:
Kaufland, Carrefour și Mega Image retrag de la vânzare un produs suspect de contaminarea cu salmonela 
Kaufland, Carrefour și Mega Image retrag de la vânzare un produs suspect de contaminarea cu salmonela 

Talonul colector se prezintă la casa de marcat alături de produsul dorit, iar cu punctele Act for Good, voucherul pentru produsul preferat se activează direct în aplicația Carrefour, iar în momentul achiziției, se aplică automat la casa de marcat prin scanarea codului Act for Good. Campania va fi disponibilă și în noile magazine Carrefour – Lujerului, Pantelimon, Sun Plaza, Șoseaua Alexandriei, Constanța Brătianu, Constanța City Park, Cluj 2, Drobeta 2, Bacău și Afi Ploiești.

Produsele promoționale sunt disponibile în hipermarketurile Carrefour, dar și în magazinele Carrefour Market, Carrefour Express, pe carrefour.ro și în aplicația Bringo.

Va exista o tombola pentru clienții care vor achiziționa poduse din campania ELLA ICON LEAF, cu accesul la premii, precum mașini de spălat Samsung, frigidere Side by Side Samsung, televizoare Samsung și MARELE PREMIU- O masina BMW i4- electric.

Fiecare produs este realizat din materiale de înaltă calitate, asigurând durabilitate și confort.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Reduceri de până la 50% la bagaje și genți de voiaj în Carrefour