Lectură de un minut

12 Mai 2022 - Știri și Noutăți

Red Angus Steakhouse se mută în Piața Amzei și anunță o nouă structură de acționari

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Restaurantul Red Angus Steakhouse, deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, s-a mutat în Piața Amzei, din Capitală, unde a necesitat o investiție de 250.000 de euro, direcționată predominant spre amenajarea spațiului. Proprietarii estimează o cifră de afaceri de 450.000 de euro, până la finalul anului.

Din noua structură acționarială, fac parte Irina Karstensen, Alexandru Filoti și Dragoș Panait.

„Piața Amzei este una extrem de apreciată de consumatorii de experiențe gastronomice, fiind un pol de atracție pentru oaspeți de toate vârstele. Avem încredere în potențialul său, știm că o parte dintre trendurile HoReCa se setează acolo și estimăm că zona va continua să se dezvolte în următorii ani”, a declarat Dragoș Panait, coproprietar Red Angus Steakhouse.

În meniu se vor găsi fripturi de vită Red Angus și burgerii făcuți în bucătăria proprie, quesadilla, lasagna de vită, coaste, supe din cozi de vită și altele.

Red Angus Steakhouse colaborează atât cu producători locali, care asigură fructe și legume proaspete, de sezon, dar și cu furnizori internaționali. Carnea de vită este importată din SUA și Australia.

Meniul de vinuri Red Angus Steakhouse include aproximativ 50 de etichete de sortimente locale și internaționale. Vinul casei este realizat de către crama Lacerta.

Investiție de 250.000 euro în noul restaurant

Investiția în noul restaurant a fost de 250.000 de euro. Pentru cele 8 luni de operare până la sfârșitul anului, reprezentanții restaurantului estimează o cifră de afaceri de aproximativ 450.000 de euro.

Noul restaurant Red Angus Steakhouse vine și cu o nouă structură de acționari, din care fac parte Irina Karstensen, Alexandru Filoti și Dragoș Panait. Astfel, Dragoș Panait, cel care a fondat restaurantul acum 12 ani, se întoarce în companie, pentru a coordona operațiunile.

Citeste si:
dm drogerie markt redeschide magazinul din Promenada Mall și lansează cardurile cadou 
dm drogerie markt redeschide magazinul din Promenada Mall și lansează cardurile cadou 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Red Angus Steakhouse se mută în Piața Amzei și anunță o nouă structură de acționari