Lectură de 2 minute

24 Mai 2022 - Știri și Noutăți

reConstruct 2022 – Evenimentul în care aflăm care sunt cele mai mari provocări ale pieței imobiliare

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Cei mai importanți oameni din piața imobiliară, specialiști, reprezentanți ai dezvoltatorilor, investitori și consultanți se vor afla pe data de 9 iunie la conferința reConstruct 2022 – Încetinire sau creștere la puterea2? - în cadrul căreia vor discuta despre provocările și oportunitățile din acest an.

Piața imobiliară are multe preocupări și în 2022, chiar dacă provocările din ultimii doi ani au fost depășite într-o bună măsură de cei mai importanți jucători din piață.

Vor continua să crească prețurile apartamentelor? Vor mai apărea noi proiecte rezidențiale pentru a face față cererii care pare că încă se menține la un nivel ridicat? Se vor umple din nou clădirile de birouri? Care vor fi noile surprize în sectorul de retail? Cât va mai continua să crească segmentul spațiilor logistice? Cât de mult îi afectează pe dezvoltatori scumpirea materialelor?

Sunt doar câteva dintre întrebările pentru care vom încerca să găsim răspuns din partea participanților la discuții.

Printre invitații noștri se numără:

  • Raluca Buciuc - Director and Partner Valuation & Advisory Services Colliers Romania
  • Sînziana Pardhan - Managing Director P3 în Romania
  • Andrei Boca - Senior Leasing Manager Globalworth
  • Corina Stanciu - Managing Director Toff Dominium
  • Maria Tudorică - Commercial Real Estate Manager Genesis Property
  • Adrian Urdă - CEO Cometex
  • Mike Hapoianu - Leasing Manager Portland Trust

Dar nu ne oprim aici, așa că rămâneți cu ochii pe pagina oficială a evenimentului pentru a afla care vor fi surprizele acestui eveniment.

Dezbaterile vor avea loc la Sheraton Bucharest Hotel, Sala Platinum, începând cu ora 09:30, și vor fi transmise live pe platforma IC Events. Te poți înscrie gratuit AICI, selectând modul în care dorești să participi, online sau offline. Pentru cea din urmă modalitate de participare este nevoie de confirmarea prin e-mail a înregistrării din partea organizatorilor, stabilită pe baza legăturii persoanei înscrise cu domeniile pe care conferința le vizează.

Înscrie-te AICI și profită de toate funcționalitățile IC Events:

Citeste si:
5 to go pregătește lansarea mai multor produse de snacking în retail
5 to go pregătește lansarea mai multor produse de snacking în retail
  • poți urmări transmiterea în direct a evenimentului în zona de Livestream
  • poți vizita zona expo și standurile virtuale ale partenerilor
  • poți discuta sau adresa întrebări speakerilor în zona de chat public, poți schimba cărți de vizită virtuale pe care le vor primi pe email interlocutorii tai și poți discuta pe chat direct cu alți participanți în zona de Networking.

Conferința reConstruct 2022 – Încetinire sau creștere la puterea2? - este susținută de P3 Logistic Park, Colliers, Genesis Property, Mindspace, EnelX, Toff Dominium, Cometex, J8 Office Park, Mobexpert, Maison Dadoo, Mousserie.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  reConstruct 2022 – Evenimentul în care aflăm care sunt cele mai mari provocări ale pieței imobiliare