Lectură de un minut

12 Jun 2023 - Știri și Noutăți

RE/MAX a ajuns la 70 de unități naționale și țintește o strategie de creștere accelerată în 2023

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate, a ajuns la un număr de 70 birouri și peste 800 de membri la nivel național. Ca parte a strategiei de dezvoltare accelerată pe care mizează în ultima perioadă, brandul RE/MAX și-a extins portofoliul cu 15 noi birouri, la nivel național.  

Sursa foto: RE/MAX

Printre fondatorii celor mai recente birouri RE/MAX deschise în România se numără persoane care au activat anterior în domeniul imobiliar sau altele conexe, însă majoritatea sunt antreprenori cu experiență în alte industrii ori persoane care au observat oportunitățile din domeniu și au decis să se alăture în acest parcurs celui mai relevant brand global din real-estate.

Pe lângă cele menționate, în Capitală s-au deschis alte patru noi francize, respectiv RE/MAX Innovation, cu două birouri lansate, RE/MAX Liberty, coordonat de Adrian Șebe și RE/MAX Loyalty, sub conducerea Broker/Owner-ului Luiza Radu.

Totodată, la nivel național s-au alăturat rețelei franciza RE/MAX Lifestyles, cu birouri în Miercurea Ciuc și Odorheiu Secuiesc, conduse de Zolt Antal și Laszlo-Robert Antal, RE/MAX City, din Piatra Neamț, coordonat de Ionuț Bostan, RE/MAX Terra, din Baia Mare, Broker/Owner Ruxandra Rus și RE/MAX Life, din Cluj-Napoca, Broker/Owner Laura Pop.

În România, RE/MAX este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de agenți imobiliari, având, în prezent, peste 70 de francize și peste 800 de membri. RE/MAX este recunoscut ca fiind cel mai puternic brand național în imobiliare.

Compania RE/MAX, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 140.000 de agenți afiliați, în 8.300 de birouri, aflate în peste 110 de ţări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 40 de țări, cu peste 2400 birouri și 30.000 de agenți, continuând să se extindă.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  RE/MAX a ajuns la 70 de unități naționale și țintește o strategie de creștere accelerată în 2023