Lectură de 2 minute

22 Mar 2023 - Știri și Noutăți

RCA cu Buy Now Pay Later: banca din România care îi ajută pe români să cumpere asigurare în rate

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Românii continuă să fie vulnerabili în fața evenimentelor neprevăzute care le pot afecta viața, dar manifestă un interes din ce în ce mai mare pentru a avea o mai bună protecție împotriva riscurilor, deși costul asigurărilor a crescut în ultimul an. În acest context, tbi bank a încheiat un parteneriat cu Inter Broker de Asigurare pentru a le permite românilor să cumpere produse de asigurare de orice fel prin intermediul soluției Buy Now, Pay Later (BNPL) în 4 rate fără dobândă sau pe perioade mai lungi, cu dobânzi accesibile. În plus, inclusiv persoanele juridice pot cumpăra acum RCA în rate.
 

Sursa foto: unsplash.com

Asigurările de orice tip, inclusiv RCA, pot fi achitate în 6 sau 12 rate, indiferent de sumă, de asigurătorul ales sau de perioadă. Polița se încheie online, iar în maximum 15 minute poate fi descărcată.

Inter Broker este unul dintre cei mai importanți brokeri de asigurări din România, cu peste 10 milioane de polițe emise, 1,4 milioane de clienți și peste aproape 2000 de agenți de asigurări distribuiți la nivel național. Compania oferă o gamă foarte largă de asigurări, de la RCA și Casco la asigurări de locuință și sănătate.

Românii sunt din ce în ce mai interesați să cumpere asigurări, fie că este vorba despre mașini, locuințe sau sănătate. Piața se maturizează, iar oamenii își dau seama că asigurările sunt esențiale într-o economie dezvoltată, în care riscurile de a pierde devin prea mari pentru a fi ignorate. Combinând expertiza noastră în asigurări cu prezența puternică a tbi bank în industria financiară, vom putea oferi o experiență excelentă clienților noștri.

Carmen Cotrau, Executive Manager, Inter Broker

Deficitul de protecție a românilor în fața unor evenimente nedorite negative se situa în 2021 la 620 de miliarde de lei (126 de miliarde de euro), în creștere cu 5,6% față de 2020, arată o analiză realizată de un grup de experți independenți pentru Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR).

𝐭𝐛𝐢 bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est și lider BNPL în regiune, care se adresează consumatorilor, comercianților și IMM-urilor, oferind finanțare și servicii suplimentare integrate prin intermediul unei rețele largi de canale și platforme "phygitale". În prezent, operează în Bulgaria, România, Grecia, Germania și Lituania. Prin diverse canale digitale, o rețea proprie de 300+ de sucursale și parteneriate de încredere cu circa 20.000 de comercianți, 𝐭𝐛𝐢 are un portofoliu de 2 milioane de clienți în septembrie 2022. Modelul său de afaceri de succes și abordarea orientată spre client au dus la transformarea sa într-una dintre cele mai profitabile și eficiente bănci din Europa de Sud-Est.

Citeste si:
tbi bank și-a extins prezența în peste 20.000 de locații ale comercianților parteneri, iar venitul operațional a crescut cu 32%
tbi bank și-a extins prezența în peste 20.000 de locații ale comercianților parteneri, iar venitul operațional a crescut cu 32%
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  RCA cu Buy Now Pay Later: banca din România care îi ajută pe români să cumpere asigurare în rate