Lectură de un minut

30 Aug 2023 - Știri și Noutăți

Ralph Lauren lansează colecția de genți RL 888

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Ralph Lauren a dezvăluit noua colecție de genți RL 888. Colecția constă într-o geantă cross-body, o geantă cu mâner superior și o geantă cross-body cu lanț mini, fiecare dintre acestea fiind realizată de meșteri experți din Florența, Italia, și disponibilă într-o varietate de țesături exotice și piele de vițel.

Sursa foto: Unsplash

Colecția se lansează cu campania The RL 888, cu Anna Ewers și Fei Fei Sun, care evidențiază conceptul de juxtapunere: geantă elegantă, modernă, în contrast cu un peisaj din altă lume, dur și erodat, potrivit fashionnetwork.com.

Această campanie spune povestea unei femei și a celui mai personal accesoriu al ei, împărtășind romantismul acesteia prin intermediul fotografiei și al unui film intitulat "Outside of Time", regizat de Diana Kunst și filmat de Robert Elswit. Reclama va apărea în presa scrisă și digitală din întreaga lume, precum și pe platformele digitale ale Ralph Lauren.

În plus, pentru a sărbători lansarea, Ralph Lauren va prezenta The 888 House, un concept de magazin digital creat cu ajutorul tehnologiei CGI de ultimă generație, care invită consumatorii să cumpere în lumea Ralph Lauren.

Amplasată într-un peisaj virtual deșertic, The 888 House reflectă logo-ul iconic "RL" într-o fuziune suprarealistă de fantezie și realitate. Intrând virtual în acest spațiu, consumatorii se pot plimba prin diferitele încăperi și pot descoperi colecția Ralph Lauren și geanta RL 888 disponibilă pentru cumpărare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ralph Lauren lansează colecția de genți RL 888