Lectură de un minut

13 Jun 2016 - Știri și Noutăți

QuickMobile se extinde si pana la finalul anului va mai deschide 6 unitati

Abonează-te pe  
QuickMobile anunta un plan de extindere ce presupune deschiderea unei retele de magazine in franciza. Pana la finalul anului, compania cu afaceri de distributie si de retail pentru diferite gadgeturi si produse IT&C doreste sa deschida 6 unitati noi de tech retail.
 

Dezvoltarea retelei de francize QuickMobile vizeaza orasele Sibiu, Brasov, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Tg. Mures. Pentru anul urmator sunt luate in considerare locatiile Craiova, Arad, Alba Iulia, Bacau, Galati, Focsani, Piatra Neamt, Buzau si Bucuresti.

Pentru consolidarea pozitiei de specialist in comertul cu tehnologie la nivel european, strategia companiei include un plan de extindere international. Anul trecut s-a lansat un magazin online, care vinde in toate cele 28 de state din cadrul Uniunii Europene.

Cosmin Cosma, directorul Retea Francize QuickMobile a declarat: ”Cea mai buna solutie de extindere pentru un business este conlucrarea cu niste parteneri pentru dezvoltarea companiei, mult mai motivati decat angajatii. De aceea am ales dezvoltarea in franciza a retelei, avand un model deja testat in ultimi 12 ani si certitudinea succesului pentru francizati. Este si forma noastra de a sustine antreprenoriatul din Romania. Franciza QuickMobile se adreseaza mai ales tinerilor antreprenori, cu studii medii sau superioare, pasionati de telefoane si gadget-uri, dar si cunoscatori ai pietei locale de profil, un avantaj in plus fiind experienta in retail si management.

QuickMobile va pune la dispozitie stocul pentru cele mai noi produse din zona tech si accesoriile aferente, in cel mai scurt timp de la lansare, da si accesul la o retea de furnizori globali de top. In schimb, cel interesat in inscrierea programului de tip franciza trebuie sa aloce la inceput o investitie financiara necesara atat pentru acoperirea taxei de intrare in franciza, cat si pentru amenajarea magazinului, chiria pe 3 luni a spatiului si cheltuielile de marketing dedicate lansarii pe piata a noii unitati de tech retail QuickMobile.

Sursa foto: facebook QuickMobile.

Citeste si:
Laura Spătaru, Vodafone, la retailArena 2023, despre franciză: Ce este important este că noi oferim un business la cheie
 Laura Spătaru, Vodafone, la retailArena 2023, despre franciză: Ce este important este că noi oferim un business la cheie
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  QuickMobile se extinde si pana la finalul anului va mai deschide 6 unitati