Lectură de 3 minute

25 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Programul Promenada Mall de Paște: în ce zile va fi deschis centrul comercial

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Promenada Mall București anunță startul surprizelor, cadourilor și evenimentelor speciale cu ocazia sărbătorilor de Paște. Vizitatorii sunt invitați să descopere premiile pregătite în aplicația SPOT, precum și să exploreze ultimele tendințe în materie de modă și îngrijire personală.
 

Sursa foto: Promenda Mall/ Nepi

Cumpărătorii se vor bucura de răsfăț și relaxare în toată această perioadă, iar ca în fiecare an sărbătoarea de Paște va aduce modificări în orarul de funcționare a centrului comercial. Astfel, sâmbătă, 4 mai, va fi deschis între 10:00 și 19:00, iar în prima zi de Paște va fi închis. De luni, 6 mai, clienții pot reveni în Promenada în regim normal, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Anul acesta, experiența de shopping se transformă, la Promenada București, într-o serie de premii pentru perioada de Paște. Între 21 aprilie și 7 mai, clienții din aplicația SPOT se pot bucura de campania Easter Better With 2. Utilizatorii au acces la coduri unice pentru a-și invita prietenii să își creeze conturi în aplicație. În secțiunea Cheltuie puncte & Alege recompense pot fi revendicate premiile: 500 de puncte de loialitate, atât pentru cei care trimit codul, cât și pentru cei care îl primesc și își activează conturile ca urmare a invitației.

Promenada îi așteaptă pe toți pasionații de modă, stil și noi tendințe să se bucure de oferte tentante și cadouri de la branduri de top. Printre acestea se numără OPTIBlu, cu reduceri de până la 70% la ochelari de soare, între 1 și 30 aprilie. Cu prețuri speciale revine și C&A, care le-a pregătit iubitorilor de modă discounturi de până la 50% la articolele selectate din colecțiile pentru femei, bărbați și copii, până pe 31 mai. Perioada Paștelui este sezonul ideal pentru reînnoirea garderobei și produselor de beauty, iar noile colecții din magazinele Lynne, Cocinelle, Tezyo, Chic Chic, Guess, Murmur și Sephora aduc opțiunile potrivite chiar și pentru cele mai sofisticate gusturi.

Promenada Mall este situat pe Calea Floreasca nr 244-246, Sector 1 București, cu acces facil la mijloacele de transport public, într-una din cele mai moderne zone ale orașului. Promenada găzduiește peste 150 de magazine, printre care se numără branduri premium precum Coccinelle, în exclusivitate în România, LIU JO, GUESS, Musette, Murmur, Intimissimi, Kultho, Bijuteria TEILOR, grupuri de renume ca Inditex, cu brandurile Massimo Dutti, Oysho, ZARA, ZARA HOME, Bershka și Stradivarius, Peek & Cloppenburg, Lunet, Chic Chic Urban Fashion, SPARK, magazine pentru copii, de sport, frumusețe și timp liber. Ofertei de magazine i se adaugă o gamă largă de servicii precum Asian Vitality SPA, The BAR Salon, Salon Yvonne, Floria, Needle Atelier de retuș, ECO CLEAN, Diamond Car Wash și o varietate de servicii bancare.

Terasa verde, de peste 4000 mp este o adevărată oază urbană, care invită vizitatorii la relaxare și oferă modalități variate de petrecere a timpului liber – proiecții de film, spectacole de teatru, concerte în aer liber și alte evenimente dedicate publicului. Restaurantul Trickshot oferă mai mult decât experiențe culinare, cuprinzând și activități de petrecere a timpului liber - biliard și bowling. Clienții au la dispoziție și Clubul de Health & Fitness World Class, ce oferă membrilor acces la facilități și echipamente premium. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în 17 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România: Mega Mall București, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanța, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș, Ploiești Shopping City, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Vulcan Value Centre.

Citeste si:
Nou concept de magazin în România: cine conduce Good2Go și câte magazine vor fi deschise până la finalul anului
Nou concept de magazin în România: cine conduce Good2Go și câte magazine vor fi deschise până la finalul anului
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Programul Promenada Mall de Paște: în ce zile va fi deschis centrul comercial