Lectură de un minut

29 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Programul Băneasa Shopping Center de Paște, în 2024: cum va funcționa mallul din nordul Bucureștiului

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Câteva zile ne mai despart de sărbătorile pascale, iar centrele comerciale și-au modificat programul de funcționare conform zilelor libere. Iată care va fi programul Băneasa Shopping Center, în 2024. 

Sursa foto: Baneasa Shopping City/ Facebook

Mallul din nordul Bucureștiului va fi închis pe 5 mai, în prima zi de Paște, urmând să-și reia programul normal de funcționare pe 6 mai.

Sursa Foto: Băneasa Shopping City

Centrul comercial Băneasa Shopping City a fost inaugurat în 2008, după o investiție pentru dezvoltare estimată la 150 de milioane de euro.

Acesta a fost cel de-al cincilea mall deschis în București. Cu o suprafață totală închiriabilă ce depășeste 85.000 metri pătrați, se află pe Șoseaua București-Ploiești 42D.

Băneasa Shopping City, alături de Galeria Comercială Feeria, are peste 350 de magazine de brand internaționale, precum Chopard, Chanel, Paul & Shark, Brooks Brothers, Michael Kors sau Furla, magazine de modă româneşti, cum ar fi Victoria 46 sau Musette, precum şi o varietate de restaurante şi cafenele.

Citeste si:
Program de Paște, în 2024: magazinele Lidl din România vor fi închise pe 5 și 6 mai 2024
Program de Paște, în 2024: magazinele Lidl din România vor fi închise pe 5 și 6 mai 2024
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Programul Băneasa Shopping Center de Paște, în 2024: cum va funcționa mallul din nordul Bucureștiului