Lectură de 2 minute

18 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Program Plaza România de Crăciun și Anul Nou: când va fi deschis mallul de sărbători

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Magazinele din Plaza România își așteaptă vizitatorii cu cele mai noi colecții de sezon, dar și nenumărate idei de cadouri. Totodată, artizanii locali se reunesc sub cupola Plaza România într-o nouă ediție a Târgului de Crăciun, la Galeria Artizanilor Locali. 

Sursa foto: Plaza România/ Facebook

Program de sărbători - Plaza România

În perioada sărbătorilor de iarnă, centrul comercial își așteaptă vizitatorii la programul de funcționare normal, între orele 10:00 și 22:00. Excepție fac zilele de duminică, 24 decembrie și 31 decembrie, când mallul va fi deschis între orele 10.00 și 18.00.

Pe 25 decembrie, de Crăciun, și în prima zi din noul an, 1 ianuarie, porțile Plaza România vor fi închise.

Târgul de Crăciun al artizanilor locali

Plaza România invită întreaga comunitate și nu numai să descopere creații unicate lucrate manual la Galeria Artizanilor Locali.

Până pe 24 decembrie, maeștri artizani vor expune produse ce poartă o poveste plină de inspirație în spate, fiind o expresie a unicității și a măiestriei. De la articole vestimentare unicate, până la bijuterii lucrate manual sau bucate înmiresmate, aici vizitatorii vor găsi acel ceva special pentru fiecare persoană importantă din viața lor sau pentru a se răsfăța pe ei înșiși.

Mai mult decât atât, prin fiecare cadou achiziționat, aceștia pot contribui la menținerea vie a tradițiilor și a meșteșugurilor locale.

Plaza România, centrul comercial lansat de Anchor Grup în 2004, reprezintă o parte integrantă a comunității. Plaza România a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare cu scopul de a revitaliza look-ul și funcționalitatea mall-ului, în linie cu tendințele actuale, cu nevoile comunității, menținând, în același timp, standarde ridicate în produsele și serviciile oferite clienților. Ca urmare a renovărilor, compania a realizat prima conversie a unei zone de retail într-un spațiu de birouri, lansând Plaza România Offices.

Citeste si:
Plaza România dă startul reducerilor de iarnă: ce promoții au pregătit retailerii
Plaza România dă startul reducerilor de iarnă: ce promoții au pregătit retailerii

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Program Plaza România de Crăciun și Anul Nou: când va fi deschis mallul de sărbători