Lectură de un minut

05 Jul 2018 - Știri și Noutăți

Profihairshop continua extinderea si deschide inca un magazin in Iasi

Retailerul Profihairshop, specializat in vanzarea de produse profesionale pentru ingrijirea parului si corpului anunta pentru luna iulie deschiderea celui de-al doilea magazin din Iasi. Acesta va fi al 28-lea din cadrul retei.

 

Magazinul are o suprafata de 60 de metri patrati si este inaugurat in complexul comercial Iulius Mall Iasi, investitia ajungand la 120.000 de euro.

Klaus Reisenauer, partener in cadrul Profihairshop a fost citat de wall-street.ro: “Pentru anul acesta avem in plan un numar total de circa 4 deschideri de magazine, dintre care cele din Timisoara si Iasi au constituit prioritatile pentru prima jumatate a anului. Pentru urmatoarea noastra deschidere din an ne vom orienta catre Oradea, unde vom lansa un magazin in cadrul strip mall-ului Prima Shops. Produsele cosmetice profesionale de ingrijire a parului continua sa reprezinte cca 5-7% din totalul pietei de ingrijire personala, comparativ cu peste 15% in alte tari europene, iar aceste procente ne ofera o imagine despre potentialul de dezvoltare al brandului Profihairshop".

Citeste mai departe: