Lectură de 2 minute

14 Apr 2021 - Știri și Noutăți

ProfiArt se extinde și deschide al cincilea magazin de artă și hobby în București

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

ProfiArt, companie românească cu un istoric de 20 de ani pe piața de materiale de artă și hobby, continuă strategia de extindere la nivelul Capitalei și inaugurează un nou magazin, în Sun Plaza.

Noul magazin este cel de-al cincilea din portofoliul de magazine fizice ProfiArt din București. Acesta este situat la etajul 1 al mall-ului din sudul Capitalei, are 130 de metri pătrați și conține o selecție de produse fine arts și hobby creativ. Magazinul este structurat în zone dedicate celor mai populare tehnici de artă (desenul în creion, pictura în acuarela, acrilic și ulei, caligrafie) sau hobby: pictura pe materiale textile, pictura pe sticlă, creația de lumânări sau bijuterii dar și instrumente de scris de lux și materiale de artă pentru copii.

“Într-o perioada plină de provocări, am ales să investim în continuare și să ne dezvoltăm, pentru a răspunde cerintei în creștere pentru produse de calitate destinate tehnicilor de artă și hobby. Magazinul ProfiArt din Sun Plaza punctează extinderea noastră în sudul orașului, are un design care inspiră la creativitate și oferă la raft mărci de top din portofoliul nostru. Anul acesta mai avem în plan deschiderea unui magazin, de această dată în zona de vest a Capitalei” declară Rebecca Valea, unul din fondatorii ProfiArt.

ProfiArt activează pe piața de materiale de artă și hobby din România și operează în acest moment cinci magazine în București (ProfiArt Griviței, ProfiArt Mihai Bravu, ProfiArt Ion Mihalache ProfiArt ParkLake și noul magazin, ProfiArt Sun Plaza), un magazin online – www.profiart.ro, are o rețea de 45 de magazine partenere în întreaga țară și o echipă de 37 de angajați.

În 2019, compania a investit în amenajarea unui depozit de materiale de 700 metri pătrați, în orașul Pantelimon, investiție cu un impact pozitiv asupra capacității logistice.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  ProfiArt se extinde și deschide al cincilea magazin de artă și hobby în București