Lectură de 2 minute

23 Aug 2023 - Știri și Noutăți

Profi lansează o colecție, în ediție limitată, de oițe supereroi. Cum le pot obține clienții 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

O gașcă de supereroi blănoși este gata de acțiune și orice aventură le-ar aștepta, superoițele de la Profi sunt pregătite să-i facă față cu succes. Începând de astăzi și până pe 31 octombrie, superoițele, ale căror nume amintesc de zilele săptămânii, își vor face simțite superputerile.

 

Sursa foto: Profi

Cu un cântec, Lunița poate să salveze orice situație. Are superputerea creativității și câștigă mereu aplauze. Marțescu poate ajunge oriunde își propune, chiar și la Polul Nord daca e nevoie, căci el are superputerea inteligenței și se orientează rapid. La rândul lui, Miercuraș are superputerea vitezei. Pentru el, sportul e floare la ureche.

Joi dansează mereu pentru că are superputerea grației și, în pas de balerină, trece cu succes dincolo de orice provocare. Pentru Vinerel, care e dotat cu superputerea imaginației și poate inventa orice, nu există limite.

Echipa e completată de Sambatela, care are superputerea îngrijirii și o mulțime de prieteni mici, căței și pisicuțe. Iar dacă nu ai mai văzut până acum un supererou cu bonetă de bucătar, a venit timpul să faci cunoștință cu conducătorul grupului, DomiFiiGo, un chef renumit, cu puteri de magician.

Disponibilă în magazinele Profi începând din 23 august, colecția include și o carte de colorat, cu magneți de frigider și stickere cu superoițele năzdrăvane, etichete pentru caiete și un super orar.

Oricine are peste 18 ani împliniți, are domiciliul sau reședința în România și cumpără din magazinele Profi produse de cel puțin 40 de lei se poate înscrie în campanie, colecționând stickere ce îi permit să obțintă oițele la un preț preferențial.

Cine și-a instalat aplicația Profi și scanează codul QR de la casa de marcat până la sfârșitul acestei luni se bucură de un avanaj suplimentar, de cinci stickere bonus.

Cu 28.000 de angajați în 1.653 de magazine proprii și Partener prezente în 803 localități urbane și rurale, Profi este cel mai mare angajator privat din România. PROFI SUPER, PROFI CITY, PROFI GO și PROFI LOCO, cele patru formate de magazin ale rețelei, desfac o gamă de 5.000 de produse apreciate de cei peste 1,4 milioane de clienți care își fac zilnic cumpărăturile în aceste magazine. Mai bine de 94% din aceste produse provin de la furnizori din România. Cifra de afaceri a rețelei, de 11,6 miliarde lei, plasează compania pe locul trei în retailul românesc.

Citeste si:
Cei mai activi retaileri de la începutul lui 2024: câte magazine au fost deschise în primul trimestru al anului 
Cei mai activi retaileri de la începutul lui 2024: câte magazine au fost deschise în primul trimestru al anului 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Profi lansează o colecție, în ediție limitată, de oițe supereroi. Cum le pot obține clienții