Lectură de un minut

28 Apr 2020 - Știri și Noutăți

Profi introduce noi sisteme de cumpărături: instituții și ONG-uri pot comanda pentru cei nevoiași, iar retailerul va livra bunurile

Anca Olteanu

ONG-urile și instituțiile care achiziționează produse pentru cei nevoiași, care nu pot merge să-și cumpere singuri de la magazin, pot comanda de la magazinele din rețeaua Profi, urmând apoi să fie contactați pentru a stabili plata, locul și data de livrare a mărfii, se arată într-un comunicat emis de companie.

„De la instituții și ONG-uri care procură produse pentru a le duce acelora care nu pot merge ca să-și cumpere singuri de la magazin, și până la instituțiile care veghează la siguranța, inclusiv alimentară, a unor mari segmente de populatie, cu toții au nevoie de noi sisteme de achiziții care să le ușureze activitatea”, se arată în comunicatul de presă.

„Răspundem acestor nevoi oferind ONG-urilor și institutiilor de stat posibilitatea de a comanda la noi produsele necesare. Doritorii nu trebuie decât să depună câte o comanda la cel mai apropiat magazin din cadrul rețelei, urmând apoi a fi apelați de la sediul Profi pentru a cădea de acord asupra modului de efectuare a plății, a locului și datei de livrare a mărfii", a declarat Pawel Musial, directorul general Profi.

Profi a dedicat anumite magazine de unde se livrează cantități mari, iar atunci când volumul de produse este foarte mare, livrarea se poate face integral, direct la adresa indicată de cumpărător.

Citeste si:
90% dintre produsele alimentare prezente în magazinele Auchan provin din România
Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Profi introduce noi sisteme de cumpărături: instituții și ONG-uri pot comanda pentru cei nevoiași, iar retailerul va livra bunurile