Lectură de un minut

17 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Profi deschide poziții în cadrul companiei pentru refugiații ucraineni și face primele angajări

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Profi pune la dispoziție primele joburi pentru refugiații ucraineni. Scanând codul QR de pe anunțul Profi sau accesând https://oameniidelaprofi.ro/joburi-ucraina/  aceștia pot aplica foarte simplu, în limba ucraineană, la joburile existente în cadrul acestei rețele.

„Ne-am adaptat 360 procesul de recrutare, angajare și inducție, astfel încât suntem pregătiți să le spunem noilor noștri colegi Ласкаво просимо!, Bine ați venit! La doar 1 zi după începerea acțiunii, s-au semnat deja primele contracte cu persoane sosite din Ucraina!", declară Pawel Musial, directorul general Profi.

"Ne-am mobilizat în timp record și am creat o echipă specializată, colegi vorbitori de limba ucrainiană, pregătiți să ofere informații și să sprijine integrarea noilor colegi în oricare dintre zonele de business, de la cele aproape 1600 de magazine Profi integrate și partener din toată țara, până la centrele logistice și chiar sediile administrative Profi," afirmă Ramona Cretu, manager dezvoltare organizațională Profi.

Cu aproape 1.600 de magazine în toată țara și 26.000 de angajați în magazine și birouri, Profi este rețeaua modernă de retail cu cea mai mare acoperire geografică, fiind totodată cel mai mare angajator privat din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Profi deschide poziții în cadrul companiei pentru refugiații ucraineni și face primele angajări