Lectură de un minut

18 Dec 2020 - Știri și Noutăți

Profi deschide două noi magazine și încheie anul cu 1404 de locații

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Profi anunță că a deschis ultimele două magazine din acest an, în localitățile Fântânele și Rușii Munți și că încheie anul cu 1404 unități.  

“Deși pandemia de Covid-19 a făcut că acest al 20-lea an din existența Profi să fie unul deosebit de dificil, avem numeroase motive să sărbătorim”, a declarant Pawel Musial, directorul general al rețelei. “Nu doar că ne-am continuat dezvoltarea și am ajuns la acest număr impresionant de unități, dar am și evoluat la un nou nivel prin deschiderea noilor magazine concept din Ploiești și Craiova, că să enumăr doar două din succesele noastre”.

Inaugurarea primului depozit Profi cu temperaturi sub zero a creat condiții pentru lărgirea gamei de produse congelate, iar anul care vine va fi și el plin de proiecte îndrăznețe care vizează extinderea rețelei continuare, dezvoltarea și eficientizarea activității.

Cu peste 21.000 de angajați, dintre care unii sărbătoresc 20 ani de continuitate în cadrul companiei, și cu magazine în 634 de localități, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Profi deschide două noi magazine și încheie anul cu 1404 de locații