Profi a mai deschis cinci magazine saptamana aceasta

Publicat pe 25 Mai 2017 in Stiri si noutati

Profi anunta inaugurarea a cinci noi magazine in locatiile Girugiu, Bucuresti, Arges, Ilfov si Timis.

Retailerul Profi continua procesul de expansiune si adauga noi cinci locatii in Romania. Pana acum, in 2017 acesta a deschis 65 de magazine, iar planurile pentru pana la finalul anului includ investitii pentru o diferenta de pana la 200 de locatii.

Cele cinci magazine noi recent deschise sunt situate:

  • in comuna Moara Vlasiei din Ilfov - format City: adresa sos. Eroilor, nr.238bis; spatiul de vanzare este de 213 metri patrati.
  • in Bucuresti, sectorul 2 - format City: adresa str. Vasile Stolnicul, nr. 4, bl. 30; spatiul de vanzare este de 236 metri patrati.
  • in localitatea Domnesti din Arges - format Standard: adresa este str. Al. I. Cuza, nr. 7-9; suprafata de vanzare este de 400 metri patrati.
  • in localitatea Mihailesti din Giurgiu - format Standard: adresa str. Calea Bucuresti. nr. 196, P1; spatiul de vanzare este de 404 metri patrati.
  • in Liebling din Timis - format Loco: adresa este str. Principala, nr. 127B; suprafata de vanzare este de 206 metri patrati.

Profi este distribuit la nivel national in 305 localitati si are 12.000 de angajati. Compania este parte de fondul de investitii Mid Europa, reteaua fiind preluata din 2016 de la Enterprise Investors.

Sursa foto: facebook Profi Romania.


Mai multe despre

Oferte, Supermarketuri, Profi, Magazine, Magazine noi, Bucuresti

Recomanda

Comentarii: Profi a mai deschis cinci magazine saptamana aceasta

Cataloage si oferte