Profi a deschis primele doua magazine din 2015. Vrea sa deschida inca 70 de unitati in acest an

Profi a deschis primele doua magazine din 2015. Vrea sa deschida inca 70 de unitati in acest an

Publicat pe 23 Ianuarie 2015 in Stiri si noutati

Profi a inaugurat primele doua magazine din 2015, la Matca (Galati) si Sibiu, planuind sa deschida pana la sfarsitul anului cel putin tot 71 de unitati, cate a deschis in 2014, scrie Wall-Street.ro.

Magazinul din comuna Matca, judetul Galati, se afla la parterul unei cladiri comerciale. El functioneaza in format Mini, are o suprafata totala de 365 si este cel de al cincilea magazin Profi din acest judet. Mini este un format test care, in functie de conditiile reale in care functioneaza magazinul respectiv, urmeaza sa devina Loco sau City. Loco este un format mic, imaginat pentru zone rurale, care vinde o gama de produse oarecum diferita fata de cea din magazinele City sau Standard, gama adaptata mai bine conditiilor din astfel de zone.
Cel de al noualea magazin Profi din Sibiu s-a deschis in format standard la parterul unei cladiri comerciale si are o suprafata totala de 520 mp.

Profi are un total de 277 magazine in 40 de judete si 131 de localitati, fiind astazi al doilea cel mai mare lant de supermarket-uri la nivel local, dupa Mega Image.


Mai multe despre

Supermarketuri, Profi, Magazine, Retaileri alimentari

Recomanda

Comentarii: Profi a deschis primele doua magazine din 2015. Vrea sa deschida inca 70 de unitati in acest an