Lectură de 2 minute

06 Apr 2019 - Știri și Noutăți

Produsele care stau la baza produselor de machiaj Gerovital Beauty

Abonează-te pe  

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, mizeaza primavara aceasta pe Gerovital Beauty, datorita ingredientelor-vedeta ale gamei: acidul hialuronic, pudra de diamant si vitamina E.

Gama Gerovital Beauty utilizeaza ingrediente de ultima generatie, inovatoare pe segmentul de cosmetica decorativa, produsele avand efect de protejare, restructurare, hidratare, mascare imperfectiuni si uniformizare.

  • acidul hialuronic are rolul de a hidrata tenul si ajuta la intarirea functiilor de bariera fizica ale pielii, fiind unul dintre principalele componente ale produselor de ingrijire a pielii. Are efecte intensiv hidratante, actionand dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele si diminuarea pierderilor transepidermale de apa.
  • pudra de diamant este folosita exclusiv in crearea gamei Gerovital Beauty, datorita efectului de stralucire pe care il ofera pielii, fiind esential si in estomparea liniilor fine si a porilor. Pe langa stralucirea naturala a tenului, pudra de diamant are proprietati anti-imbatranire, stimuland producerea de colagen.
  • vitamina E limiteaza stresul oxidativ, protejand acidul hialuronic si fibrele de colagen si elastina din piele, avand si rolul de a proteja de razele UV.
In elaborarea produselor gamei Gerovital Beauty am investit multe resurse si know-how-ul pe care il detinem in zona de ingrijire performanta a tenului, astfel incat sa pastram aceleasi standarde de calitate si eficienta ale brand-ului Gerovital. De aceea, gama se adreseaza si serviciilor profesionale, fiind utilizata in cabinetele cosmetice si scolile de machiaj. Gerovital Beauty este prima gama care combina beneficiile acidului hialuronic, ale pudrei de diamant si ale vitaminei E si in produsele de machiaj. Nevoile consumatorilor au evoluat, produsele de make-up insemnand mai mult decat culoare pe fata. Produsele trebuie sa fie rezistente, confortabile si sigure pentru sanatate, fara a fi testate pe animale, de aici pornind si sloganul gamei Gerovital Beauty – Mai mult decat culoare. In primul an de la lansare, Gerovital Beauty a fost extrem de bine primita in piata, inregistrand vanzari de peste 1,3 milioane lei“, a declarat Monica Martin, Manager de Produs.
Gerovital Beauty este prima gama de cosmetica decorativa din portofoliul companiei, lansata in ianuarie 2018. Linia contine 74 de produse pentru fiecare etapa de machiaj.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Produsele care stau la baza produselor de machiaj Gerovital Beauty