Lectură de 2 minute

30 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Producătorul de mobilier Tandem a deschis un nou showroom în Oradea

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Producătorul de mobilă Tandem din Chişinău, Republica Moldova, a deschis în iunie un magazin de tip showroom la Oradea, în incinta ERA Shopping Park. Acesta este cel de-al optulea magazin din România și al treilea inaugurat în decursul acestui an.

Magazinul se află pe Calea Aradului, nr. 62, showroomul având o suprafață de 430 de metri pătrați.

„Anul acesta vine cu multe cadouri pentru noi, în acest sens prima jumătate a anului ne-a adus 3 magazine noi pe piața din România și astfel planurile noastre de dezvoltare prind un contur mult mai clar. Credem că mai ales în contextul pandemiei oamenii prețuiesc și mai mult confortul locuinței și așadar, printr-o prezență accentuată în piață, noi le venim în întâmpinare.

Oradea este dincolo de a fi un oraș foarte frumos, și o piață interesantă și ofertantă, pe care o urmăream de ceva timp. Îi invităm pe orădeni să ne calce pragul pentru a descoperi atât sortimentul nostru variat și calitativ, cât și beneficiile pe care le oferim clienților noștri, de la garanție de până la 10 ani, la termen de livrare de 1 lună chiar și pentru mobilierul personalizat și multe altele. În plus, pentru toți cei care ne vizitează , am pregătit și un cadou de întâmpinare: până pe 31 iulie 2021 vom avea reduceri de până la 25% la toate produsele”, spune Olga Vataman, administrator Tandem.

Pe lângă produsele disponibile în showroom, cumpărătorii își pot personaliza mobila după nevoi și gust, ei putând opta pentru modificarea stofelor, culorilor, dimensiunilor sau a altor detalii. Doritorii pot alege din peste 320 de culori de țesături și 90 de culori de PAL/MDF/AGT pentru fabricarea de mobilier.

În luna mai a acestui an, Tandem a deschis cel de-al șaptelea magazin din România, la Iași. Unitatea este prima din zona Moldovei.

Tandem este un producător de mobilă de top din Republica Moldova înființat în anul 2002 în Chișinău. Compania este prezentă pe piața din România din anul 2015 și are showroomuri în București, Brașov, Cluj-Napoca și Iași.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Producătorul de mobilier Tandem a deschis un nou showroom în Oradea