Lectură de 2 minute

15 Sep 2020 - Știri și Noutăți

Producătorul de mobilă Spectral a deschis un nou magazin, al doilea în sistem de franciză

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Producătorul de mobilă Spectral a deschis un nou magazin, în Slatina. Aceste este al 11-lea magazin al rețelei și a doua locație deschisă în sistem de franciză anul acesta. 

Magazinul deschis pe strada Cireașov nr. 71 va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectralcom SRL. Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 330 mp și a necesitat o investiție totală de 70.000 de euro.

“În acest an plin de provocări și necunoscute am reușit să menținem ritmul extinderii rețelei de magazine Spectral Mobilă și după deschiderea showroom-ului din Târgu Jiu la final de martie, am inaugurat a doua franciză Spectral Mobilă din acest an în Slatina. În acest moment suntem în discuții cu mai mulți parteneri pentru noi deschideri de magazine Spectral Mobilă în mai multe orașe din țară, iar în funcție de momentul semnării contractelor încercăm să mai inauguram o franciză în acest an sau cel târziu la începutul anului viitor, urmând ca pe tot parcursul anului 2021 să deschidem alte 3 sau 4 magazine Spectral Mobilă” a declarat Dan Dodiță, director de vânzări al Spectralcom SRL.

Produsele fabricate de Spectralcom SRL sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 4 magazine Spectral Mobilă în franciză în Calafat, Pitești, Slatina și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară.

De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie (www.spectral.ro ), dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ( eMag.ro , cel.ro , domo.ro , okazii.ro , teamdeals.ro , esteto.ro , DealWise și altele). Începând din acest an, produsele marca Spectral Mobilă, fabricate lângă Bârlad, se comercializează și în Bulgaria, aceasta fiind prima țară în care compania face export.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Producătorul de mobilă Spectral a deschis un nou magazin, al doilea în sistem de franciză