Lectură de 3 minute

29 Jun 2022 - Știri și Noutăți

Producătorul de mobilă EuroEvi se extinde în Capitală

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Producătorul de mobilă EuroEvi a deschis un nou spațiu de tip showroom la București, după o investiție de 300.000 euro. Odată cu extinderea, este așteptată și o majorare a cifrei de afaceri pentru acest an, fiind estimată o creștere de 50%, comparativ cu 2021, când era atins un nivel de 1,5 milioane euro.

Noul sediu are 300 mp, și este deschis doar la nivel operațional, activitatea de design fiind în colaborare cu arhitectul Eduard Năstăsoiu, iar partea de proiectare și execuție se află la Iași.

„Activitatea noastră a început în București în 2015, apoi mai intens din 2018, când am început colaborarea cu arhitectul Eduard Năstăsoiu cu care am pus în valoare câteva lucrări mai atipice, față de cele cu care în general cochetam. Lucrările atipice au deschis o nouă linie de business, care au dus la un nou sediu”, explică Marius Enea, administratorul companiei.

Spațiul deschis la București este un mix între produse de excepţie, funcţionalitate, adaptabilitate, inspiraţie şi personalizare, care oferă garanţia unei alegeri sigure pentru o amenajare extraordinară. De asemenea, acesta are şi rolul de a deschide oportunităţi atât pentru noi colaborări cu specialişti şi parteneri din industrie, dar şi pentru a face accesibil oricui conceptul EuroEvi.

De asemenea, locația din București nu a fost creată ca un concept tip de showroom, aici fiind baza unui mod de evidențiere a unor materiale de excepție, care să încânte ochiul la prima vedere prin excelența detaliilor de care echipele EuroEvi sunt capabile.

Proiectele companiei de amenajare sunt spectaculoase, iar în acest an, cea mai valoroasă comandă plasată de un client a fost mobila pentru un penthouse, unde valoarea produselor s-a ridicat la aproximativ 60.000 euro.

O parte dintre implementările oferite de echipa EuroEvi pot fi descoperite în București în Nusco City, Yacht Kid, Win Herăstrău, Four City, Dinamic City, One United Property, Herastrau Boutique sau 102 Address, iar la Iași, în Copou Garden, Royal Town, ESQ Village, MCM, Poitiers Town, cartierul Visoianu, Lazăr Residence, Q Residence sau Complex ARKA.

Unele dintre aceste proiecte cuprind serviciile EuroEvi în peste 20 de apartamente, cum este cel din Copou Garden în Iași, 15 apartamente în Royal Town, 6 vile mobilate complet în ESQ Village și peste 10 apartamente în Q Residence. De asemenea, în București se regăsesc în complexul Nusco în 4 apartamente și în Herăstrău Boutique în 2 dintre acestea.

Citeste si:
Spectral Mobilă a deschis primul magazin din acest an. Câte magazine ar urma să fie inaugurate până la finalul lui 2024
Spectral Mobilă a deschis primul magazin din acest an. Câte magazine ar urma să fie inaugurate până la finalul lui 2024

,,Ne-am dorit să integrăm în proiectele noastre servicii ce se remarcă prin atenție la detalii și care să ofere clienților noștri toate utilitățile de care au nevoie în imobilele lor. Acest nou spațiu este o oportunitate pentru a ne extinde și pentru a face mai cunoscute serviciile EuroEvi”, arată Ionuț Badurlă, administratorul firmei.

Grupul a avut o cifră de afaceri de circa 1,5 milioane euro, în 2021, mai mare cu 50%, față de 2020, iar previziunile pentru anul acesta sunt tot de o creștere cu 50%. Din păcate, instabilitatea pieței materialelor de construcții creează probleme și în zona amenajărilor interioare, fiind și în acest domeniu o instabilitate a prețurilor și a stocurilor, care cauzează prelungiri ale termenelor de execuție.

Tot anul acesta, antreprenorii își propun să dezvolte un departament de vânzări la sediul din Iași, dar și creșterea personalului din echipele de producție/montaj.

Despre EuroEvi

Fondată în 1992, EuroEvi desfășoară activități de producție, prestări servicii și comerț, oferind clienților soluții creative și materiale de calitate, precum și servicii complete de consiliere.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Producătorul de mobilă EuroEvi se extinde în Capitală