Lectură de 2 minute

31 Oct 2022 - Știri și Noutăți

Producătorul de carne de pasăre AAylex ONE are un nou director general executiv

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Ciprian Alexandru este noul director general executiv al AAylex ONE, poziÈ›ie din care va coordona toate operaÈ›iunile companiei È™i va fi responsabil, împreună cu echipa de conducere executivă, de îndeplinirea obiectivelor societății.

Sursa foto: Aaylex One

Sunt încântat È™i onorat să preiau acest rol în AAylex ONE, companie cu tradiÈ›ie de peste 40 de ani. Am urmărit cu interes evoluÈ›ia acestui business È™i È™tiu că s-a investit constant în modernizare È™i inovaÈ›ie, pentru a fi în linie cu cele mai noi trenduri din industrie È™i uneori chiar înaintea lor.

Ciprian Alexandru

Ciprian Alexandru este absolvent al programui de MBA “Stephen M. Ross” al Universității Michigan din SUA È™i a gestionat în ultimii 17 ani numeroase proiecte de management în companii de renume internaÈ›ional, precum Boston Consulting Group (Chicago, SUA), PWC (Zurich, ElveÈ›ia) sau Accenture (Zurich, ElveÈ›ia), îndeosebi pentru clienÈ›i din retail sau produse de larg consum.

Produsele CocoPastrami, din portofoliul AAylex ONE, au fost recent incluse în categoria “SelecÈ›ie InovaÈ›ie SIAL”, la SIAL Paris 2022, cel mai mare târg de produse alimentare din lume, care a avut loc între 15-19 octombrie anul acesta.

AAylex ONE este una dintre cele mai mari companii producătoare de carne de pasăre din Europa, cu o experiență de peste 40 de ani în domeniu. Compania este cunoscută prin marca de produse din carne de pasăre Cocorico, vândută atât local, cât È™i în peste alte 10 țări din lume. AAylex ONE este cel mai mare exportator de carne de pui din România.

Grupul este integrat pe verticală, având în componență fabrici de nutreÈ›uri È™i cereale pentru fermele de pui, ferme de reproducÈ›ie, incubaÈ›ie È™i creÈ™tere pui, un abator propriu ultra-modern, robotizat la finele lui 2019, precum È™i două fabrici de produse ready to eat sub marca Cocorico Original (Cocorici, pastrame È™i specialități din pui), unice prin standardele tehnologice È™i prin produsele inovatoare. Compania are peste 2.500 de angajaÈ›i È™i o cifră de afaceri estimată la peste 200 milioane de euro în 2022.

Citeste si:
Producătorul Cocorico a accesat un împrumut de 15 milioane de euro. Ce planuri de dezvoltare are compania
Producătorul Cocorico a accesat un împrumut de 15 milioane de euro. Ce planuri de dezvoltare are compania
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Producătorul de carne de pasăre AAylex ONE are un nou director general executiv