Lectură de 2 minute

10 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Producția iPhone 15 începe în august. Cât de mult va crește Apple prețurile la modelul Pro Max

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Jeff Pu, de la Haitong International Tech Research, a declarat că se așteaptă ca seria iPhone 15 să intre în faza de producție în masă în luna august. Aproximativ  84 de milioane de unități ar urma să fie fabricate în a doua jumătate a anului 2023.

Sursa foto: Unsplash

Această cifră este în creștere cu aproximativ 12% față de producția de iPhone 14 fabricată anul trecut, ceea ce sugerează că Apple crede că cererea va fi puternică. Cu toate acestea, Pu avertizează că el crede că iPhone 15 Pro Max va avea un preț mai mare decât prețul de pornire de 1.099 de dolari al iPhone 14 Pro Max. Spre deosebire de anul trecut, se preconizează că iPhone 15 Pro Max va avea caracteristici exclusive care nu se regăsesc pe modelul Pro, scrie 9to5mac.com.

Timp de câteva generații, Pro și Pro Max au fost identice ca specificații în afară de dimensiunea ecranului (și dimensiunea bateriei). Dar acest lucru se va schimba anul acesta. În prezent, se așteaptă ca noul obiectiv periscop cu zoom să fie exclusiv pentru iPhone 15 Pro Max, ceea ce îi va conferi lui Pro Max cel mai bun sistem de cameră.

Obiectivul periscop va avea ca rezultat o gamă mai mare de zoom optic decât cea văzută pe orice iPhone anterior. Senzorii camerei de pe Pro și Pro Max vor fi, de asemenea, modernizați pentru a utiliza noi senzori cu 3 straturi, oferind potențial o calitate mai bună a imaginii în întreaga gamă Pro.

Portul Lightning va fi în sfârșit înlocuit cu un conector USB-C

În perspectivă, raportul lui Pu spune că iPhone 16 va folosi o nouă tehnologie "metalens" pentru senzorul de proximitate. Tehnologia "metalens" ar putea ajuta Apple să reducă drastic dimensiunea hardware-ului senzorului Face ID în generațiile viitoare. Coroborând rapoartele anterioare, iPhone 16 va suporta, de asemenea, cel mai recent standard de rețea WiFi 7.

Este probabil ca Apple să prezinte oficial iPhone 15 în această toamnă, probabil în cadrul unui eveniment media din septembrie. Pe lângă actualizările aduse camerei, clienții se pot aștepta la un design rafinat al cadrului Pro, cu laturi din titan, un nou buton de acțiune în loc de comutatorul de dezactivare a sunetului, iar portul Lightning va fi în sfârșit înlocuit cu un conector USB-C pentru transfer de date conform standardelor și încărcare rapidă.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Producția iPhone 15 începe în august. Cât de mult va crește Apple prețurile la modelul Pro Max