Lectură de 2 minute

26 Mar 2020 - Știri și Noutăți

Producția de etichete pentru dezinfectanți a crescut de 4 ori

Abonează-te pe  

Producția de etichete pentru produsele dezinfectante a crescut de 4 ori față de aceeași perioadă a anului trecut, în contextul pandemiei provocate de noul coronavirus, potrivit Rottaprint, cea mai mare tipografie flexografică producătoare de etichete autoadezive și ambalaje flexibile din România.

Din datele centralizate de companie, comenzile pentru anumite produse din industria alimentară precum preparate din carne, lactate și panificație au crescut semnificativ. În ansamblu, compania a înregistrat dublări ale volumului total de comenzi în această perioadă față de perioada similară din 2019, pe fondul cererii accelerate din partea comercianților.

Reprezentanții Rottaprint transmit că monitorizează cu atenție necesitățile de primă urgență din piață în această perioadă și livrează cu prioritate etichete pentru produse din categoria dezinfectanților.

De cealaltă parte, potrivit reprezentanților companiei, în această perioadă, cererea pentru produsele promoționale, indiferent că erau adresate unor promoții legate de alimente sau de anumite evenimente, a scăzut substanțial.

Rottaprint a introdus o serie de măsuri de igienă suplimentare și de siguranță împotriva răspândirii COVID-19, încă de la sfârșitul lunii februarie, înainte de a fi declarată pandemia, limitând accesul persoanelor străine în companie și implementând politici stricte de predare sau preluare a materiilor prime și a produselor. Astfel, pe lângă informările regulate, angajații au primit dezinfectante (inclusiv cei care lucrează de acasă), mânuși și măști faciale.

„Observăm o creștere semnificativă a solicitărilor pentru anumite produse, în special pentru dezinfectanți și pentru cele alimentare, creștere previzbilă în contextul răspândirii noului coronavirus. Suntem foarte atenți la nevoile clienților în această perioadă și încercăm pe cât posibil să oferim prioritate produselor de maximă necesitate în piață în acest moment pentru a nu se crea dezechilibre și a putea face față cererii. În același timp, facem tot ceea ce este necesar pentru a livra în timp util toate celelalte comenzi, menținând în permanență o comunicare activă cu partenerii noștri”, a declarat Cristi Nechita-Rotta, director general Rottaprint.

Rottaprint este cea mai mare tipografie flexografică producătoare de etichete autoadezive și ambalaje flexibile din România. Cu o experiență de 29 ani, compania cu sediul în Apahida, jud. Cluj, deține în prezent 4 centre logistice în România: Timișoara, Brașov, Ilfov, Pașcani și 2 centre logistice în Ungaria și Germania, în care lucrează peste 270 de angajați. În 2019, Rottaprint a livrat produse în 11 țări din Europa, Asia și Statele Unite ale Americii.

Citeste si:
AROBS achiziționează Infobest și își consolidează prezența în România și Germania
AROBS achiziționează Infobest și își consolidează prezența în România și Germania
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Producția de etichete pentru dezinfectanți a crescut de 4 ori