Lectură de un minut

02 Aug 2018 - Știri și Noutăți

Producatorul Vascar lanseaza o platforma pentru comercializarea de produse de carne naturale

Abonează-te pe  

Unul dintre principalii producatori de preparate din carne si conserve, Vascar, a anuntat lansarea unui nou proiect, platforma Alege Natural, Fara E-uri. Aceasta  cuprinde produse din carne cu ingrediente 100% naturale.

 

Vlad Ciuburciu, Director General Vascar a declarat: “Ne bucuram sa anuntam platforma Alege Natural, Fara E-uri care cuprinde o gama variata de produse cu ingrediente 100% naturale - fara E-uri, aditivi, conservanti sau coloranti - cu gust bogat, obtinute din carne atent selectionata si condimente naturale. Platforma noastra este foarte simpla si corecta: nu doar renuntam la cateva E-uri, ci le eliminam complet”, citat de Modern Buyer.

In portofoliu sunt lansate urmatoarele:

  • produse rumenite Moldova in Bucate (Muschi file rumenit si Ceafa rumenita, Salam rumenit si Salam de vara rumenit si Carnati taranesti rumeniti)
  • specialitatile de rata Moldova in Bucate (Pulpa de rata si Piept de rata)
  • produsele Moldova in Bucate din gama Horia Virlan (Burger 100% antricot de vita, Carnaciori de casa, Carnaciori de casa picanti si Carnati taranesti cu busuioc)
  • gama de carne fresh 100% romaneasca (Cotlet de porc cu os, Ceafa de porc cu os, Carne tocata, Snitel din carne de porc)
  • gama de mancaruri si ciorbe la conserva Moldova in bucate.

Vascar este o companie cu capital exclusiv romanesc, deschisa in 1984 la Vaslui.

Sursa foto facebook Vascar

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Producatorul Vascar lanseaza o platforma pentru comercializarea de produse de carne naturale