Lectură de 2 minute

09 Jun 2020 - Știri și Noutăți

Producătorul Ursus Breweries lansează un nou tip de bere și își extinde gama de specialități

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Ursus Breweries, cel mai mare producător de bere din România, introduce pe piață gama de beri speciale Ursus Pale Ale Panda. Gama Ursus Specialități, ce cuprinde trei sortimente distincte, a început să fie distribuită la nivel național din luna mai, în toate marile lanțuri de retail.

Ursus lansează astfel gama de Specialități, care cuprinde trei sortimente distincte: Retro Carpatin, Pale Ale Panda și Black Grizzly.

„Ursus Specialități s-a născut din dorința de a oferi oamenilor curioși opțiuni prietenoase cu care să poată experimenta mai mult atunci când vine vorba de bere. Am observat că oamenii sunt tot mai deschiși la variante noi de bere, care să îi suprindă plăcut, și am considerat oportun ca și Ursus, regele berii în România, să vină cu propria lui interepretare a berilor speciale. Am adunat sub această umbrelă binecunoscutul Ursus Retro și varianta de bere neagră deja existentă în portofoliul Ursus, iar acestora le-am adăugat prima noastră bere de tip ale – Pale Ale Panda. Cele trei sortimente de bere pun, astfel, bazele portofoliului URSUS Specialități,” – a declarat Anca Călugăriţoiu, Brand Manager URSUS.

Ursus Retro Carpatin e o specie de bere blondă cu personalitate, ce își păstrează intacte aromele produse de drojdie în procesul de fermentare, nefiind tratată termic și este practic rebrandindul Ursus Retro.

Ursus Pale Panda este ultima inovaţie din gama Ursus, o bere cu un gust ușor hameiat, note subtil fructate şi drojdie de fermentaţie superioară (tip Ale).

Ursus Black Grizzly este o bere neagră adevarată, cu note de cafea și ciocolată, datorită celor trei tipuri de malț prăjit, și un gust intens, care se dezvăluie treptat.

Berile din gama URSUS Specialități, Retro Carpatin, Pale Ale Panda și Black Grizzly, vor avea un nou ambalaj – o sticlă nouă și un design de etichetă inspirat de personalitatea celor trei urși creatori.

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Asahi Super Dry, Pilsner Urquell, Grolsch, Azuga Nepasteurizată, St. Stefanus, Stejar și marca de cidru Kingswood.

Citeste si:
Berea va continua să se scumpească în 2024. Un mare producător a anunțat deja majorări de prețuri
Berea va continua să se scumpească în 2024. Un mare producător a anunțat deja majorări de prețuri

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Producătorul Ursus Breweries lansează un nou tip de bere și își extinde gama de specialități