Lectură de un minut

12 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Producătorul INATECH Packaging va lansa noi ambalaje, dedicate magazinelor online

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

INATECH Packaging, producătorul și distribuitorul de ambalaje pentru protecție anunță un nou parteneriat alături de ColomPac, marcă a companiei austriece Dinkhauser Kartonagen. În urma colaborării, INATECH Packaging va introduce pe piața românească o gamă de soluții de ambalare destinate comerțului electronic, concepută special pentru a livra produsele în siguranță. Această inițiativă a apărut în urma creșterii accentuate a pieței e-commerce și a cererii venite din partea acestui segment. 

Sursa foto: INATECH Packaging

Discutăm de această dată despre soluții de ambalare pentru e-commerce, precum: cutii cu autoformare și autosigilare, cutii pentru cadouri, cutii pentru sticle de vin, plicuri cartonate cu autosigilare, cutii din carton returnabile, toate într-o gamă extrem de variată de dimensiuni.

Cu o vechime de 170 de ani, liderul internațional Dinkhauser Kartonagen promovează prin intermediul brandului ColomPac soluții de ambalare inovatoare, axate pe eficiență și pe calitate premium, care sunt utilizate de mii de companii de comerț electronic. Fondat în urmă cu 26 de ani, brandul ColomPac proiectează și produce cu atenție ambalajul perfect pentru fiecare nevoie – de la cutii de ambalare pop-up, la cutii pentru sticle de vin și plicuri cartonate ce oferă o protecție optimă produselor ambalate.

Grupul INATECH Packaging a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de peste 8 milioane de euro, aflându-se în graficul stabilit pentru nivelul anului 2025 – depășirea pragului de 10 milioane de euro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Producătorul INATECH Packaging va lansa noi ambalaje, dedicate magazinelor online