Lectură de un minut

24 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Producătorul de vin Crama Ceptura a preluat compania de management al deșeurilor EcoSmart

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care producătorul de vin Crama Ceptura din județul Prahova intenționează să preia compania EcoSmart Union, o firmă de management al deșeurilor.

Crama Ceptura are ca obiect principal de activitate fabricarea vinurilor din struguri. Activitatea de producere a vinurilor este desfășurată în zona Dealu Mare, din județul Prahova.

EcoSmart oferă servicii care urmăresc asigurarea suportului necesar societăților comerciale pentru a atinge obiectivele de reciclare impuse de legislația în vigoare, punând la dispoziția operatorilor economici interesați soluții personalizate în funcție de nevoile acestora.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Producătorul de vin Crama Ceptura a preluat compania de management al deșeurilor EcoSmart