Lectură de 2 minute

24 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Producătorul de utilaje agricole Maschio Gaspardo și-a mărit capacitatea de producție cu 20% în fabrica din Arad și vrea să ajungă la 400 de angajați

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Maschio Gaspardo România, unul dintre cei mai mari producători locali de utilaje agricole, È™i-a mărit capacitatea de producÈ›ie cu 20% la fabrica din ChiÈ™ineu CriÈ™ (judeÈ›ul Arad). SuprafaÈ›a fabricii ajunge acum la aproximativ 26.000 metri pătraÈ›i, personalul va depăși 400 de oameni, iar producÈ›ia se va ridica la 5.000 de echipamente pe an, cu precădere maÈ™ini pentru prelucrarea minimală a solului, pluguri È™i prese pentru baloÈ›i rotunzi.

SuprafaÈ›a de producÈ›ie a fost extinsă cu 5.700 de metri pătraÈ›i È™i a fost dotată o hală cu tehnologii de ultimă generaÈ›ie, investiÈ›ia fiind realizată cu ajutorul Finest S.p.A., care deÈ›ine 25% din Maschio Gaspardo România, È™i cu contribuÈ›ia Exim Bank

“Acest proiect consolidează capacitatea de producÈ›ie a fabricii din ChiÈ™ineu CriÈ™ È™i îi permite să-È™i îmbunătățească oferta. InovaÈ›iile È™i modernizarea echipamentelor de producÈ›ie erau necesare pentru a putea fi prezenÈ›i pe piață cu produse tehnologice de ultimă oră, conform solicitărilor clienÈ›ilor din întreaga lume”, a declarat Andrea Maschio, vicepreÈ™edintele Grupului Maschio Gaspardo.

Maschio Gaspardo, acord cu New Holland Agriculture

CreÈ™terea capacității de producÈ›ie se datorează È™i unui acord semnat între Maschio Gaspardo È™i New Holland Agriculture. Acest parteneriat prevede comercializarea produselor de prelucrare minimală a solului, mai exact a grapelor cu discuri È™i a scarificatoarelor.

Colaborarea a început în 2021 È™i se derulează exclusiv prin reprezentanÈ›i New Holland. Recent a fost semnat un nou acord cu New Holland Agriculture pentru producerea în exclusivitate a gamei complete de cositori È™i greble pentru fân. Echipamentele vor fi fabricate de Maschio Gaspardo România datorită acestei investiÈ›ii È™i vor fi comercializate de New Holland începând cu sezonul 2022.

„Suntem foarte mândri că parteneriatul prestigios cu New Holland a fost dezvoltat în continuare, confirmând standardele înalte de calitate la care a ajuns Maschio Gaspardo prin produsele sale È™i prin service-ul pe care îl oferă clienÈ›ilor finali”, a comentat Mirco Maschio, preÈ™edinte al Maschio Gaspardo, la ceremonia de inaugurare a halei.

Grupul Maschio Gaspardo este un jucător mondial în producÈ›ia de echipamente de cultivare, însămânÈ›are, fertilizare, tratare a culturilor, întreÈ›inere ecologică È™i echipamente pentru fân. Fondat în Campodarsego (PD) în 1964 de fraÈ›ii Egidio È™i Giorgio Maschio, Grupul Maschio Gaspardo are 2.000 de angajaÈ›i în întreaga lume în opt unități de producÈ›ie, (dintre care 3 în străinătate - China, India È™i România) È™i în 13 filiale comerciale (Italia, FranÈ›a, Spania, Germania, Polonia, Ucraina, Turcia, Rusia, America de Nord, Africa de Sud, China, India È™i România).

Citeste si:
AROBS achiziționează Infobest și își consolidează prezența în România și Germania
AROBS achiziționează Infobest și își consolidează prezența în România și Germania

Maschio Holding este acÈ›ionarul majoritar, împreună cu Friulia Finanziaria FVG È™i Veneto Sviluppo S.p.A.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Producătorul de utilaje agricole Maschio Gaspardo È™i-a mărit capacitatea de producÈ›ie cu 20% în fabrica din Arad È™i vrea să ajungă la 400 de angajaÈ›i