Producem cu succes brânză maturată de tip brie, camembert, parmezan sau cu mucegaiuri nobile, dar și multe alte sortimente.
Iar dacă vreți să le gustați într-un cadru elegant și profesionist, dacă vreți să aflați de la artizanii români cum de s-au specializat pe brânzeturi fine, dar și cât costă variantele făcute la noi și unde pot fi găsite, puteți vizita salonul gastronomic Revino Gourmet Show, în weekendul 21-23 octombrie, la hotel Novotel, în București.
Zilele de sâmbătă și duminică sunt pentru publicul larg, iar luni este zi de business, dedicată exclusiv Horeca și Retail.
Tot la salonul gastronomic Revino Gourmet Show își dau întâlnire în această ediție și alte zeci de producători români de:
- Vinuri excelente, românești, făcute în cramele locale, pe care le puteți degusta alături de brânzeturi. Iar specialiștii noștri vă pot sfătui și cum să combinați platourile fine cu băutura potrivită;
- Specialități din carne, și ele excelente pentru un platou copios;
- Delicatese tartinabile dulci sau sărate;
- Bere, cafea și spirtoase artizanale.
Costul unui bilet este de 90 de lei pe zi, iar în această taxă se pot degusta toate produsele de la peste 40 de standuri. Pe lângă toate acestea, se organizează masterclassuri educative cu asocieri tematice de brânză cu vin.
Proiectele Revino Gourmet și CrameRomania.ro au ca scop promovarea producătorilor români.