Lectură de un minut

11 Mai 2020 - Știri și Noutăți

Procesatorul de carne Perutnina a donat peste 25 de tone de produse persoanelor vulnerabile

Andra Imbrea

Perutnina România, procesator de carne de pasăre, a donat peste 25 de tone de produse din pui și curcan celor aflați în dificulate în contextul pandemiei de coronavirus. Perutnina România face parte din grupul Perutnina Ptuj și este prezent pe plan local de peste 12 ani.

 

 

Criza cauzată de noul coronavirus a creat un val de solidaritate în România. În contextul în care societatea se confruntã cu efectele pandemiei de COVID-19, ajutorul sub orice formă este extrem de important. În acest sens, implicarea activă a tuturor pe toate nivelurile este un demers esențial în susținerea eforturilor de a opri răspândirea virusului și în protejarea tuturor persoanelor.Izolarea socială, impusă de criza coronavirusului, pune persoanele vârstnice sau cu mobilitate redusă și pe cele aflate în izolare în imposibilitatea de a-și procura alimente.

În sprijinul acestora, Perutnina România, împreună cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, Cantina de ajutor social Uverturii, Direcția de Utilități Publice, Salubrizare și Protecția Mediului București, Cantina de ajutor social Suceava, Asociația Casa Share Iași, Fundația Filantropia Timișoara, Fundația Sfinții Împărați Constanin și Elena Pașcani, Asociația Speranța pentru Copii Brașov, Congregația Inimii Neprihănite, Casă Sf. Iosif Odorheiu Secuiesc, Privileg Catering Pantelimon (IF) și Mitropolia Banatului și Whiteland Logistic, desfășoară din 25 martie 2020 o amplă campanie de voluntariat, pentru a facilita accesul la bunuri de consum categoriilor sociale defavorizate sau a celor aflați în izolare.

Cu o tradiție de peste 115 ani, Perutnina este furnizor de carne de pasăre. Astăzi brandul comercializează produsele în peste 20 de țări diferite din întreaga lume, iar în România de doisprezece ani.

 

Citeste si:
Kaufland deschide un magazin în Târgu Neamț și ajunge la 139 de hipermarketuri în România

 

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Procesatorul de carne Perutnina a donat peste 25 de tone de produse persoanelor vulnerabile