Lectură de 3 minute

20 Jul 2020 - Știri și Noutăți

Primul Zara Home din regiunea de nord-est se deschide în ansamblul Palas Iași

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Zara Home, brand aparținând grupului Inditex, inaugurează primul său magazin din regiunea de nord-est în componenta de retail a ansamblului multifuncțional Palas Iași. Este cel mai nou concept lansat de Zara Home și primul de acest tip din afara Capitalei, adaptat contextului actual.

Zara Home își face intrarea în nord-estul României, inaugurând joi, 23 iulie 2020, prima sa locație dedicată decorării casei, la parterul Atriumului Palas Mall. În premieră, clienții din regiune vor avea acces la colecțiile Zara Home, aliniate ultimelor tendințe în decorarea și amenajarea locuinței.

Desfășurat pe o suprafață de aproximativ 650 mp, brandul specializat propune de la textile de bucătărie şi baie, mobilier, veselă, tacâmuri, parfumuri de cameră, obiecte ornamentale și cu rol funcțional, până la articole homewear şi de cosmetică. Piesele sunt realizate în consens cu diferite stiluri de amenajare și cu accent pe sustenabilitate, de la rustic sau minimalist, la cel boem sau glamour.

„Zara Home este un brand esențial pentru cei care adoptă un stil de viață modern și care pun accent pe ambientul reconfortant al propriei locuinței. Inditex este cel mai mare grup de companii de fashion din lume, alături de care am dezvoltat colaborări de lungă durată. Palas este locul preferat de retaileri pentru lansarea noilor lor concepte în întreaga regiune și credem că și de această dată vom reuși să surprindem publicul în mod plăcut, prin lansarea Zara Home ”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

Înființat în 2003, brandul Zara Home are peste 500 de magazine, în 67 de țări.

Stradivarius, magazin extins în Palas Iași

Recent, și Stradivarius, companie tot din grupului Inditex, a redeschis locația din Palas Iași, într-un format extins. Noul magazin prezintă cel mai recent concept Stradivarius de design, eco-efficient și cu o estetică modernă și minimalistă, ocupând aproximativ 600 mp.

Grupul internațional de fashion Inditex este prezent în toate cele cinci proiecte de retail ale companiei IULIUS cu 24 de magazine, în Palas Iași, Iulius Town Timișoara și rețeaua Iulius Mall din Cluj-Napoca, Iași și Suceava. Pe lângă cele două companii, Zara Home și Stradivarius, în ansamblul Palas mai operează Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka și Oysho.

Inditex (Industria del Diseno Textil) este cel mai mare retailer de fashion din lume. Grupul deţine, în prezent, o reţea de 7.412 de magazine, în 96 de ţări, operând brandurile Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home şi Uterqüe.

Citeste si:
Sinaia Plaza, un nou centru comercial în România: ce retailerii se alătură parcului
Sinaia Plaza, un nou centru comercial în România: ce retailerii se alătură parcului

Inaugurat în mai 2012, Palas Iaşi reprezintă cea mai mare investiţie imobiliară din regiunea de nord-est a țării, în valoare de peste 310 milioane de euro. Situat în centrul Iaşului, Palas este primul proiect de tip mixed-use din România şi include: peste 270 de magazine, şase clădiri de birouri clasa A (70.000 mp), un centru de evenimente cu cinci săli premium, un hotel de 4*, restaurante și cafenele tematice, parc de 50.000 mp, carusel, patinoar sezonier și alte facilități de timp liber, precum și cea mai mare parcare subterană din România, cu peste 2.500 de locuri. Prin mixul inedit și complex de shopping și entertainment, Palas atrage anual peste 19 milioane de vizitatori, inclusiv din Republica Moldova.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Primul Zara Home din regiunea de nord-est se deschide în ansamblul Palas Iași