Lectură de un minut

15 Jun 2018 - Știri și Noutăți

Primele doua centre de ridicare a comenzilor online, deschise de IKEA

Abonează-te pe  

In prima jumatate a lunii iulie, IKEA va deschide primele doua puncte de Colectare a Comenzilor Online din Romania in Brasov si Timisoara. Retailerul vine astfel in sprijinirea ideii de cumparaturi din mediul online din cele doua orase. Al treilea judet vizat este Cluj-Napoca.

Clientii care fac cumparaturile online, din magazinul IKEA Baneasa sau prin telefon vor avea posibilitatea sa opteze pentru livrarea produselor la Punctele de Colectare IKEA din Timisoara si Brasov.

Astfel, vor putea sa ridice personal produsele, in ziua si la ora la care doresc. Costul transportului este mai mic decat cel de livrare la domiciliu, indiferent de dimensiune si valoare:

  • 29 lei pentru pachete mici (sub 30 kg pe comanda)
  • 49 lei pentru coletele Cargo (peste 30 kg pe comanda)

Noile Puncte de Colectare IKEA sunt spatii inchiriate si pot fi gasite in cadrul Magnolia Shopping Center, Strada Crisului nr. 18 – in Brasov, si respectiv in incinta Centrului Comercial Euro 2, Bulevardul Antenei nr. 4 – in Timisoara.

Orarul de functionare este luni-duminica, 10:00-19:00.

Viviana Pavel – IKEA South-East Europe Real Estate and Development Manager pentru Romania, Croatia, Serbia, Slovenia si Ucraina a declarat: „Pentru IKEA, asa cum am declarat de mai multe ori, este o prioritate sa ajungem mai aproape de cat mai multi romani. De aceea, pe langa deschiderea noilor magazine IKEA in orasele care fac parte din planurile noastre de expansiune, vrem sa cream o oferta multi-channel, cu noi formate care sa raspunda noilor asteptari de consum si noului stil de viata al consumatorilor, precum si noilor tendinte din retail. Serviciul de comenzi online IKEA este in crestere si ne dorim sa il facem si mai eficient. Prin urmare, am decis sa deschidem Punctele de Colectare pentru comenzi online din Brasov si Timisoara, precum si din Cluj. Astfel, clientii vor putea comanda online si vor avea optiunea de a-si ridica singuri comenzile livrate la unul dintre noile Puncte de Colectare IKEA, in cel mai convenabil moment pentru ei, si la un pret si mai accesibil ca pana acum”.

Sursa foto: facebook Ikea Romania

Citeste si:
IKEA lansează o nouă linie de accesorii pentru animale de companie
IKEA lansează o nouă linie de accesorii pentru animale de companie

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Primele doua centre de ridicare a comenzilor online, deschise de IKEA