Lectură de un minut

28 Jan 2022 - Știri și Noutăți

Praktiker Real Estate a cumpărat complexul Vitantis Shopping Center din București

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Praktiker Real Estate România, companie condusă de omul de afaceri Omer Susli, și-a dezvoltat portofoliul de proprietăți prin achiziționarea parcului comercial din București, Vitantis Shopping Center, situat pe șoseaua Vitan-Bârzești, nr 7A. 

Vitantis Shopping Center, care are aproximativ 50.000 metri pătrați construiți pe aproximativ 80.000 metri pătrați de teren, include retaileri precum: Brico Depot, La Cocoș, Casă Rusu, Homefit, Proges și Arenele LaserMaxx.

Această achiziție se alătură unor alte recente tranzacții în centre comercial situate în diverse orașe din România. În Râmnicu Vâlcea, Omer Susli a achiziționat un magazin în care își desfășoară activitatea Lidl România. În Tulcea se află un retail park care găzduiește magazinele Lidl, Altex și Jysk.

În Drobeta Turna Severin se află mall-ul Fortuna Shopping Center, unde se regăsesc Penny, Pepco, Jysk, Romstal, Poștă Română, Bardy Auto, Kava, Mistral etc.

În Bârlad, Omer Susli a cumpărat un magazin în care își desfășoară activitatea Lidl România, precum și una dintre cele mai bine cotate benzinării, Mol, iar în Bistrița a construit primul centru comercial, Bistrița Retail Park, care are retailerii Carrefour, Decathlon, Lem’s, Jysk, Sportisimo, Top Shop.

Praktiker extinde magazinul din Focșani

Praktiker Real Estate România extinde magazinul din Focșani, în care se află în prezent Homelux și Lidl România, pentru a face loc altor retaileri.

Susli deține, prin Praktiker, rețeaua de magazine Homelux, cu mobilier și decorațiuni. Compania are în momentul de față trei magazine fizice: Homelux DN1 Value Centre București (fostul centru comercial Prisma), Homelux Ploiești (DN1, Ploiești-Brașov km. 6) și Homelux Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2).

Citeste si:
Ahold Delhaize, proprietarul Mega Image, caută IT-iști în România și deschide un hub tehnologic în București
Ahold Delhaize, proprietarul Mega Image, caută IT-iști în România și deschide un hub tehnologic în București
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Praktiker Real Estate a cumpărat complexul Vitantis Shopping Center din București