Lectură de 2 minute

30 Nov 2021 - Știri și Noutăți

 Prahova Value Center, un nou centru comercial din Ploiești, se deschide pe 3 decembrie

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Investitorul și dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital va lansa un nou centru comercial în Ploiești, Prahova Value Center, fiind și primul proiect de regenerare urbană de tip mixed-use. Centrul comercial va avea o varietate de spații comerciale pentru toate categoriile de vârstă pe o suprafață totală construită de 25.200 metri pătrați și peste 800 de locuri de parcare. 

Totodată, centrul comercial include un nou hypermarket Carrefour, o galerie comercială și spații de tip strip mall și va deservi astfel atât zona de Sud a orașului Ploiești, cât și localitățile limitrofe, generând peste 600 de noi locuri de muncă.

Ploieștenii se vor putea bucura de o selecție de branduri internaționale și naționale precum: Carrefour Hypermarket, Altex, Arsis, Cador Home, Deichmann, dm, Dr. Max, Gymboland, HelpNet, Hervis, Inmedio, Jerry’s Pizza, JYSK, KFC, LC Waikiki, Mesopotamia, New Yorker, Noriel, Optovista, Sinsay, Simigeria Mihai, Spartan, Takko, dar și Mobexpert, Sportisimo sau Maxi Pet – branduri aflate în oraş exclusiv în Prahova Value Centre.

Alături de mixul de chiriași, în zona de food court a centrului comercial se vor regăsi restauranteîn Ploiești, precum La Bufet sau Primal Food, dar și 250 de locuri de servit masa (150 la interior și 100 de locuri pe terasă).

Investitorul și dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital va demara și construcția Pleiades Residence, componenta rezidențială a aceluiași proiect de regenerare urbană din oraș, care este dezvoltat pe fosta platformă industrială a Uzinei 1 Mai.

Pleiades Residence, componenta rezidenţială a proiectului, este dezvoltată în jurul unui concept modern integrat cu zona comercială ce include zone de acces exclusiv pietonal, şi rezervă 50% din suprafața terenului aferentă componentei rezidenţiale parcurilor şi spațiilor verzi și de promenadă, devenind astfel cel mai verde proiect rezidențial din orașul Ploiești. Cumpărătorii vor putea alege dintre 17 opțiuni de compartimentare, în studiouri duble și apartamente cu 2, 3 și 4 camere, precum și penthouse-uri duplex, care vor oferi vederi incredibile asupra orașului și împrejurimilor.

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar, activ în Europa Centrală și de Est. Fondatorii afacerii activează în piața imobiliară din România și din regiune de mai bine de un deceniu.

Citeste si:
Noi designeri români în București Mall-Vitan: ce articole locale găsim
Noi designeri români în București Mall-Vitan: ce articole locale găsim
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /   Prahova Value Center, un nou centru comercial din Ploiești, se deschide pe 3 decembrie