Lectură de un minut

17 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Proiect pilot între Carrefour și Netflix: retailerul va oferi reduceri de 10% clienților care își fac abonament  

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Carrefour a încheiat un parteneriat cu Netflix pentru un nou program de abonament Carrefour Plus pentru clienții din zonele Rouen și Bordeaux din Franța. În cadrul acestui proiect pilot, retailerul francez va oferi o reducere de 10% la toate produsele de marcă proprie, precum și un abonament Netflix Standard cu publicitate pentru 5,99 euro pe lună, fără un angajament pe termen lung.

Sursa foto: Carrefour

Este pentru prima dată când Netflix a încheiat un parteneriat cu un retailer important pentru a oferi un abonament, a precizat serviciul de streaming. Locuitorii din zonele urbane din Rouen și Bordeaux se pot abona la programul Carrefour Plus pe site-ul Carrefour.fr sau într-unul dintre cele 108 magazine participante, notează esm.com.

Noi servicii și promoții

Potrivit lui Laurent Uguen, director de vânzări la Netflix, parteneriatul va contribui la o mai mare accesibilitate a conținutului său pentru noi categorii de public.

Pe lângă reducerile și abonamentele Netflix, cumpărătorii vor putea beneficia de livrări gratuite la domiciliu pentru comenzi de peste 60 de euro.

Aproximativ 10 magazine participante vor oferi produse Netflix, figurine, tricouri, căni, genți și postere cu titluri Netflix precum Stranger Things, Cronica lui Bridgerton, One Piece și Rebel Moon.

Răspunsul la programul Carrefour Plus în aceste două orașe-pilot va determina desfășurarea ulterioară a acestuia în toată Franța.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Proiect pilot între Carrefour și Netflix: retailerul va oferi reduceri de 10% clienților care își fac abonament