Lectură de 2 minute

30 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Polonezii de la SMYK All for Kids au inaugurat cel de-al 28-lea magazin de jucării în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Compania poloneză SMYK All for Kids, unul dintre cei mai mari retaileri din segmentul de jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru copii, își extinde rețeaua națională cu un magazin în Slobozia și ajunge la 28 unități în România. Deschiderea noii unități SMYK vine cu reduceri la îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării selectate.

Sursa foto: SMYK

Noua unitate SMYK va fi deschisă pe 31 mai, în Slobozia Value Center (Șoseaua București-Contanța nr. 3K), unde ocupă o suprafață de 360 mp. Prin deschiderea unui nou magazin, SMYK All for Kids își consolidează poziția în zona de sud-est a țării, unde retailerul polonez are în prezent trei magazine, în Constanța, Brăila și Galați.

Noul magazin are o suprafață de 360 mp și o echipă de șase angajați pregătiți să ofere părinților cele mai bune sfaturi și sugestii în ce privește achizițiile pentru copii. Mai mult, cu ocazia inaugurării, magazinul din Slobozia Value Center va găzdui o campanie de reduceri de până la 50% la articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării selectate, în limita stocului disponibil, în perioada 31 mai – 05 iunie.

Oferta noului magazin SMYK All for Kids Slobozia include o gamă variată de produse, de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu, Cool Club, până la articole de puericultură: cărucioare, scaune de mașină, scaune de masă, produse cosmetice etc.

De asemenea, un segment important al ofertei SMYK îl reprezintă jucăriile interactive și educaționale pentru toate vârstele, atât cele produse sub brand propriu, SMIKI, cât si cele aparținând unor mărci globale cunoscute, precum LEGO, Mattel, Hasbro etc.

SMYK All for Kids este un brand polonez de îmbrăcăminte, jucării și accesorii pentru copii, marcând, de curând, împlinirea a 45 de ani de activitate în retail. Pe piața românească, SMYK este prezent din anul 2009 cu mărci proprii și mărci internaționale de produse pentru copii.
SMYK All for kids oferă cea mai largă gamă de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii și alte produse pentru copii cu vârste cuprinse între 0-14 ani.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Polonezii de la SMYK All for Kids au inaugurat cel de-al 28-lea magazin de jucării în România