Lectură de 2 minute

21 Jul 2021 - Știri și Noutăți

Polonezii de la Scallier au cumpărat proiectul de retail Prima Shops dezvoltat de Oasis în Timişoara

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Dezvoltatorul polonez Scallier a achiziționat de la grupul Oasis proiectul de retail Prima Shops din Timișoara, pe care îl va opera sub brandul „FunShop Park”.

Conceptul introdus de Scallier pe piața românească presupune integrarea unor spații moderne care să deservească o gamă variată de clienți. Proiectul pe care îl pregătim pentru Timișoara își propune să revitalizeze zona de retail și să impună standarde noi care să corespundă nevoilor reale ale clienților”, a declarat Adrian Aleman, director de dezvoltare pentru Scallier Romania.

Funshop Park este un nou lanț de parcuri care urmează să fie construite în orașe mici și mijlocii din România. Până în 2022, vor fi finalizate șase facilități cu o suprafață totală închiriabilă de 40.000 mp, anunță grupul polonez.

Proiectele sunt realizate de Scallier din Poznań, care operează pe piața poloneză de aproape un deceniu și este specializat în gestionarea investițiilor în sectorul facilităților comerciale mici și mijlocii.

Funshop Park este o facilitate adaptată nevoilor comunităților locale. Prin urmare, o trăsătură caracteristică a acestor proiecte va fi o ofertă de servicii gastronomice diversificate.

Am decis să implementăm proiecte în România datorită cât de asemănătoare este această piață cu piața poloneză, precum și a momentului special în care se află în prezent această țară. România se află într-un moment în care era Polonia acum aproximativ 10 ani. Bogăția locurilor este în creștere, iar oferta de spații comerciale moderne este foarte limitată. În multe orașe cu zeci de mii de oameni, nu există deloc astfel de spații.

Situația legată de această pandemie, care schimbă condițiile pieței, este de asemenea importantă. Comerțul electronic și proiectele complementare se dezvoltă dinamic, îndeplinind așteptările consumatorilor și făcând posibilă cumpărăturile rapid și convenabil'', subliniază Wojciech Jurga, managing Partner la Scallier responsabil pentru dezvoltarea companiei pe piața din România.

Citeste si:
5 to go pregătește lansarea mai multor produse de snacking în retail
5 to go pregătește lansarea mai multor produse de snacking în retail
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Polonezii de la Scallier au cumpărat proiectul de retail Prima Shops dezvoltat de Oasis în Timişoara