Lectură de 2 minute

12 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Platforma de e-commerce GoMag implementează soluția de plată în rate Mokka a rușilor de la Revo Technologies

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Compania fintech Revo Technologies care a introdus serviciul de plată a ratelor online Mokka „Cumperi acum, plătești mai târziu” în România, la începutul acestui an, anunță încheierea unui parteneriat cu platforma de e-commerce GoMag, care susține activitatea online a mai mult de 2.250 de magazine.

Parteneriatul cu GoMag va permite tuturor comercianților online de pe platformă să introducă serviciul Mokka în magazinele lor fără să fie nevoie de costuri adiționale.

„În primul an de colaborare ne dorim să semnăm peste 500 de parteneriate cu retaileri care operează pe platforma GoMag și să oferim serviciul Mokka unui număr cât mai mare de clienți online din România”, spune Alexandru Balaci, CEO Revo Tehnologies România.

Revo Technologies este prima companie fintech care introduce serviciul Buy Now, Pay Later („Cumperi acum, plătești mai târziu”) în România și operează în acest moment cu comercianți precum MobExpert, Lensa, Noriel, CCC și alții.

Sistemul „Buy Now, Pay Later” este popular în special în rândul Generației Z și Millennials, pentru că permite clienților să achiziționeze bunuri acum și să plătească pentru ele în rate. Revo operează pe multiple piețe din Europa Centrală și de Est, cu mai mult de 9 milioane de clienți înregistrați și prezent în peste 7.500 de magazine.

Fondată în 2012, Revo Technologies este o companie fintech specializată în servicii Buy Now, Pay Later, prezentă în Europa Centrală și de Est (Polonia, România) și Rusia.

Operând sub brandul Mokka, această companie oferă retailerilor din offline și online o soluție de finanțare pentru clienți instantanee, fără completarea de documente și disponibilă pentru toate canalele de vânzare.

Mokka este acum disponibilă în mai mult de 7.500 de magazine partenere care acoperă domenii precum modă, încălțăminte, produse pentru copii, bijuterii, frumusețe, bunuri de consum, electronice, sport sau călătorii.

Citeste si:
S-a deschis încă un mall în România: peste 100 de milioane de euro investiți în noul centru comercial 
S-a deschis încă un mall în România: peste 100 de milioane de euro investiți în noul centru comercial 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Platforma de e-commerce GoMag implementează soluția de plată în rate Mokka a rușilor de la Revo Technologies