Lectură de un minut

06 Feb 2018 - Știri și Noutăți

Plan de investitii pentru Doraly Expo Market

Abonează-te pe  

Unul dintre cele mai mari parcuri comerciale specializat in vanzarea de articole pentru casa si alimente din Romania, Doraly Expo Market, a cumparat un teren de 15.000 de metri patrati in Afumati pentru suma de 1,5 milioane de euro, finantata din surse proprii, informeaza wall-street.ro.

 

Achizita anuntata este parte dintr-o strategie pentru un plan de investitii. Aceasta vizeaza dezvoltarea parcului prin inaugurarea de pavilioane noi si reamenajarea celor deja existente.

Pentru planurile de extindere se estimeaza ca investitiile vor ajunge la 8 milioane de euro pentru anul in curs.

Aceeasi sursa l-a citat pe Alexandru Rusu, CEO Doraly: „Strategia Doraly in 2018 include atat extinderea suprafetei parcului comercial, prin achizitii de terenuri pentru constructii noi, cat si diversificarea canalelor de vanzare, prin dezvoltarea retailului de tip Cash&Carry si intrarea Doraly in mediul online. Astfel, suntem bucurosi sa oferim chiriasilor nostri spatii comerciale moderne, cu facilitati logistice adaptate cerintelor actuale, asigurand totodata si promovarea intr-un mediu aflat pe un trend ascendent. Pentru terenul nou achizitionat avem in plan atat dezvoltarea a doua noi pavilioane, P9 si P10, cu acces direct din DN2, cat si modernizarea unui pavilion existent, de asemenea cu acces direct din DN2”.

Sursa foto facebook Doraly Expo Market

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Plan de investitii pentru Doraly Expo Market