Lectură de 2 minute

20 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Pizza Hut lansează noile versiuni ale platformei Delivery și aplicației mobile. Comenzile online, 30% din vânzări

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Pizza Hut, în parteneriat cu Bit Soft, companie care oferă soluții IT pentru industria locală HoReCa, au dezvoltat noi versiuni ale aplicației de mobil și platformei de comenzi online Pizza Hut Delivery. Începând cu luna aceasta, clienții vor putea comanda produsele prin intermediul platformelor actualizate.

În prezent, comenzile preluate prin intermediul aplicației de mobil și a platformei online însumează aproximativ 30% din vânzările totale ale brandului, la acest procent contribuind actualizarea permanentă a soluțiilor tehnologice utilizate.

Noile versiuni ale platformei de comenzi online și aplicației mobile (disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS) oferă o experiență diferită pentru plasarea online a comenzilor. Printre cele mai importante aspecte de care beneficiază clienții se numără:

  • Flux de comandă mult mai ușor de urmărit, care simplifică procesul per total;

  • Experiență de utilizator adaptată nevoilor clienților – posibilitatea de a plasa comanda la o oră viitoare;

  • Interfață nouă, ușor de folosit și optimizată în mod special pentru smartphones;

  • Redirecționarea comenzilor de la o locație la alta, în funcție de aria de livrare, în cazuri excepționale (valabil atât pentru comenzile plasate pe timp de zi, cât și de noapte);

  • Flexibilitate ridicată în ceea ce privește oferirea de promoții și reduceri: oferte pe zile, oferte de tip ”buy 1, get 1 free”, etc.

O nouă experiență de plasare a comenzilor Pizza Hut

Parteneriatul dintre Pizza Hut și Bit Soft s-a format în urmă cu 14 ani, odată cu deschiderea primului restaurant de tip delivery în România, fiind astfel, cel dintâi client care a beneficiat de sistemul de marcare Bit Soft. În acest moment Pizza Hut este prezent în România cu 18 centre de livrare.

Citeste si:
Laptopuri, telefoane și tablete, cele mai cumpărate produse de către companii de pe evoMAG
 Laptopuri, telefoane și tablete, cele mai cumpărate produse de către companii de pe evoMAG

Sphera Franchise Group este un grup din industria food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell.

Pizza Hut a intrat pe piaţa din România în 1994, odată cu deschiderea primei locaţii din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine 21 de restaurante de tip Dine-In și 18 de locații Pizza Hut Delivery. La nivel local, brandul colaborează și cu o serie de platforme de livrare – foodpanda, Glovo, TAZZ.

Bit Soft este o companie care oferă soluții software complete dedicate industriei ospitalității. Bit Soft, prezent în Ungaria și Bulgaria cu planuri de expansiune pe patru noi piețe, a colaborat cu 1.100 de restaurante și 570 de hoteluri.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Pizza Hut lansează noile versiuni ale platformei Delivery și aplicației mobile. Comenzile online, 30% din vânzări