Lectură de un minut

08 Nov 2018 - Știri și Noutăți

Pizza Hut Delivery deschide o unitate in Oradea

Abonează-te pe  

 

Prima unitate Pizza Hut Delivery din partea de vest a tarii s-a deschis in municipiul Oradea, 
in urma investitiei de aproximativ 280.000 de euro.
 
 

Pizza Hut Delivery extinde serviciul de livrari si ajunge in partea de vest a tarii, deschizand astfel prima unitate din orasul Oradea. Unitatea este situata in Lotus Retail Park, str. Stefan Octavian Iosif, nr. 7, Oradea.

Investitia asigurata de grupul Sphera Franchise Group, din care fac parte lanturile de restaurante Pizza Hut si Pizza Hut Delivery, s-a ridicat la aproximativ 280.000 de euro, suma ce reprezinta construirea unitatii si achizitionarea tehnologiei necesare pentru prepararea produselor.

Odata cu aceasta deschidere, Pizza Hut Delivery numara 22 de locatii la nivel national si marcheaza astfel prezenta brandului in partea de vest a tarii, in regiunea Crisana. Noua locatie asigura livrarea produselor Pizza Hut catre toate cartierele din orasul Oradea si ofera o gama variata de oferte pentru pizza - Movie Night, Party Menu sau Pizza & Pasta mix.
Dan Ilie, Director General Pizza Hut Delivery a declarat: „Planurile pentru anul in curs au vizat mai multe deschideri Pizza Hut Delivery la nivel national, reusind astfel sa cuprindem in serviciul de livrare o suprafata cat mai mare din teritoriul Romaniei, acum cu reprezentativitate in zona de vest, prin orasul Oradea. Ca pozitionare pentru noua unitate, am ales un loc accesibil catre multe puncte din oras, facilitand astfel serviciul de livrare, intr-un timp cat mai scurt, pentru consumatorii nostri. Vom continua planurile de extindere, ca parte din strategia de dezvoltare a business-ului Pizza Hut Delivery.”.
Pizza Hut Delivery este cea mai dezvoltata retea de livrari la domiciliu din Romania, fiind recunoscuta pentru inovatiile pe care le aduce constant in meniu, calitatea produselor si rapiditatea livrarii.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Pizza Hut Delivery deschide o unitate in Oradea