Lectură de 2 minute

06 Dec 2020 - Știri și Noutăți

Piscicola SA se extinde național în 15 orașe noi și investește în logistica de livrare proprie

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Piscicola SA, companie susținută de ROCA Investments, și-a extins piața de desfacere cu 15 orașe noi din 11 județe, iar extinderea va continua la nivel național cu logistica de livrare proprie. 

Ca urmare a unui parteneriat cu un important retailer european, Piscicola va livra crap viu în orașe precum: București, Cluj Napoca, Iași, Oradea, Timișoara și Târgu Mureș.

Extinderea activității comerciale și a rețelei de distribuție prin parteneriate strategice face parte din proiectul de dezvoltare conceput și implementat de Roca Investments și Piscicola.

„Cu sprijinul ROCA Investments, în acest moment, față de aceeași perioadă a anului trecut, cifra de afaceri a Piscicola a crescut de aproximativ 4 ori. Obiectivul nostru este să aducem compania în top 5 producători de pește din România.”, a declarat Ioan Ghere, Director General, Piscicola SA.

Piscicola are în derulare trei proiecte pe fonduri europene cu o valoare cumulată nerambursabilă de circa 4 mil EUR.

Proiectele se referă în principal la amenajarea întregii suprafețe de luciu de apă, în vederea utilizării capacității totale a fermei piscicole, dar și la achiziția de echipamente care vor crește capacitatea de livrare și eficiența companiei. În următoarea perioadă, Piscicola își propune o dezvoltare pe zona de creștere a peștelui și de procesare, unde compania are deja certificări, iar potențialul de dezvoltare este enorm. ROCA Investments va continua să sa implice în activitatea comercială și managementul financiar, cu scopul de a duce compania la următorul nivel.

Piscicola SA a fost înființată la începutul anilor ‘70 și modernizată în ultimii ani. O fermă piscicolă situată în localitatea Adrian din județul Satu Mare, este parte a portofoliului Roca Investments. În prezent crește 10 specii diferite de pește, având o suprafață totală de 311 hectare.

Citeste si:
Rezultate financiare record pentru românii de la Bento: cum arată compania la final de 2023
Rezultate financiare record pentru românii de la Bento: cum arată compania la final de 2023
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Piscicola SA se extinde național în 15 orașe noi și investește în logistica de livrare proprie