Lectură de un minut

26 Mai 2022 - Știri și Noutăți

Peste 85.000 de PET-uri colectate în cadrul campaniei inițiate de Coca-Cola HBC România, Auchan și GreenPoint Management

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Peste 1.500 de consumatori s-au alăturat campaniei naționale „PETcolectezi și câștigi” și au colectat aproximativ două tone de PET-uri. Campania a fost derulată de Coca-Cola HBC România, parte a Sistemului Coca-Cola în România, în parteneriat cu Auchan România și GreenPoint Management, companie care activează în domeniul gestionării deșeurilor de ambalaje, și implementată de organizația non-profit Viitor Plus.

În doar patru luni, peste 1.500 de români au colectat un total de 86.325 de ambalaje de plastic de tip PET în spațiile de colectare special amenajate în hipermarketurile și supermarketurile Auchan din întreaga țară.

În perioada 19 ianuarie – 18 mai 2022, consumatorii care au ales să colecteze separat ambalajele PET, folosind coșurile inteligente instalate în spațiile Auchan și urmând pașii de pe www.petcolect.ro, au fost recompensați cu premii.

Participanții au putut câștiga în fiecare lună unul dintre cele 15 vouchere de cumpărături la Auchan, în valoare de 100 lei fiecare. De asemenea, la finalul campaniei, a fost acordat câte un coș cu produse marca Auchan pentru primii trei participanți care au colectat cele mai multe PET-uri pe întreaga durată de desfășurare.

Sursa foto: Unsplash

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Peste 85.000 de PET-uri colectate în cadrul campaniei inițiate de Coca-Cola HBC România, Auchan și GreenPoint Management