Lectură de un minut

02 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Peste 4.500 de produse românești în Leroy Merlin: cum le găsim în magazine

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, anunță lansarea campaniei „Produse Românești”. Demarată odată cu Ziua Națională a României, atât în mediul online, cât și în magazinele fizice din întreaga țară, această inițiativă își propune să evidențieze produsele fabricate pe plan local din portofoliul companiei: peste 4500 de articole produse în România și o colaborare consolidată cu mai bine de 300 de furnizori autohtoni.

Sursa foto: Leroy Merlin

Produsele locale vor fi distinct marcate și semnalizate la raft, în toate magazinele Leroy Merlin din țară, încurajând clienții să facă alegeri responsabile și să sprijine producția locală.

Cu ”Produse Românești”, Leroy Merlin aduce în prim-plan peste 4500 de articole fabricate în România, evidențiind astfel diversitatea și calitatea produselor oferite de producătorii locali. Totodată, peste 300 de furnizori cu care lucrează retailer-ul sunt business-uri românești, atât producători, cât și distribuitori.

Sub sloganul “La Leroy Merlin, fericirile mari se construiesc din mii de produse românești”, campania reflectă angajamentul retailerului de a oferi tuturor produse și servicii locale, accesibile pentru îmbunătățirea locuinței, la cel mai bun preț. Mai mult, în cadrul Leroy Merlin există un departament dedicat ce monitorizează zilnic prețurile și acolo unde este cazul, acestea sunt ajustate pentru a le asigura clienților produse la prețuri mici pentru toate proiectele lor de reamenajare.

Leroy Merlin, membră a Grupului Francez ADEO, este reprezentant al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit. Harta ADEO cuprinde peste 1000 de magazine situate în 20 de țări ce deservesc 500 de milioane de locuitori și profesioniști.
În România funcționează 21 de magazine Leroy Merlin, cu aproape 3500 de angajați în 15 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Oradea, Târgoviște și Arad.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Peste 4.500 de produse românești în Leroy Merlin: cum le găsim în magazine